SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, January 15, 2009

pengapit lelaki

alhamdulillah. at d end, aku dpt pengapit laki. mulanya, aku tk plan langsung pun nak offer ke jukie. aritu saje koling2 die, then trus cite yg aku tkde pengapit laki lagi.. trus mai idea offer die!

die plak mulanya refused gak, coz tkut tleh balik tyme aku kawen tuh. tkut ade program U die... n he promised to inform me later.. after 1day, i got his text ' ty, bereh.. aku jadi pengapit mu. mu cari la baju melayu ke aku'.... waaaa.. aku pun yihaaaa!! hehe. nape aku syuke sgt?? satu nye, dah sah2 die attend my wedding kn? then... mesti dh bkampung umah aku satu ari kan??? heehehe. tu yg sonoknye! at least leh hepikan aku, since jeme pun nunnn jauh di morocco tkleh balik mesia :(

so, all my kliks pun dh thu la jukie nk jadi pengapit nye.. then my plan nk suh my pengapit pakai baju kaler gold... tp dorg tk stuju.. tkut jukie ngelipppp hahaha bukan ape.... niwey yuols kenal tk jukie?? ni haaa die.. yg paling gelap itam manis menawan tu lerr die..pikcer last we ol kt langkawi.. jukie at the 1st on left.... in a grey baju.

erm, pengapit perempuan? my kezen, nadya.. die dgn senang hati jer mau jadi pengapit aku nanti...


ni nadya.. wif suk.. dorg same umo. :) heeeee.. rase cam lame dh tk lepak ngan kezen2 ni!

No comments: