SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, February 4, 2009

macam2 kerja.

kite pusing ari dulu yer.. one day before..



coz aku nk tunjuk inai2 yg telah dititik kat tangan kaki aku sume...

syantek!! yaaa akk aauu (cik pon)dtg rumah aku.. 2mlm sblum nikah..
name i najib.. panggil erra....

gila kau.. panggil najib tk pandang wohh!

katanye inai yg aku pilih ni pesen erra fazira..... haksss..















n not forget..

all d things yg kami buat la...
k stay tune..


then, sume org sibuk menyiapkan keje masing2... tp aku tk membantu sgt pun.. neves beb... cuma bg arahan sahje hehehe.. mase ni dh ramai laaa yg balik.. makcik2 pakcikku kezen2ku pun dh smpai dr kl ade, shah alam ade.... sume menyumbang tenaga... hermmm.. n tk lupa, geng2 semut itam - ni geng2 meksu n geng2 aku kadang2 tyme melepak kt BB ke, pavilion ke huhuhu... tu dulu... pasni tkleh dh kan..? thanks a lot to uolssss.. yg sanggup ponteng smpai 3,4 kelas...! juz fer my wed! luv yu olsss!







pihak caterer pun dh dtg sibuk2 pasang khemah... siapkan utk meja pengantin n mcm2 hal..






ni plak, sibuk nk decorate my 'kekasih gelap'... taraaa.... sampai gak hajatku!!




actly ni hasil keja kaksue. kak ipar ku... trima kasih byk kak su, cz sudi bersusah payah.. smpi kul12 tgh mlm buat ni... nti zte bagi upahnye yer~~~~ muahhhaa...





btw, ptg tu smbil2 org sbuk.. aku ambek mase buat guest book n album kisah die n aku.. juz simple but nice :)


tetiba lak jd kreatif..




guest book is my idea, tp dihasilkan oleh my lil sis.. eiza... thanks a lot!



well... takat ni dulu.. byk lg nk updet nti.....
mushiiiii mushiiiiii
:)












No comments: