SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, February 12, 2009

soping curtain

cuti hari isnin, kami amek mase pegi beli kain utk buat langsir..
pas zohor kami gerak ke shah alam. ade yg cadangkan suh aku pegi Nagoya coz kt situ bleh trus tempah. cepat pun cepat katanye..


oke, then.. kami sampai dlm kul3 lebih. sblum tuh pegi makan kt Ani Sup Utara.. aku mkn bubur nasik n By amek nasi putih plus sup perut. hehehe. dap2!

sampai Nagoya, mula2 measurement yg aku buat pakai tali rafia diambil kira dulu. pas kira sane, tolak sane, pusing sni... kena pilih kain plak..


part ni laa tensen skit ni. tmbh2 aku tkde experience dlm buat2 langsir ni.. jenis kain yg cane nk beli, utk bilik sesuai cane, utk hall sesuai cane, kaler plak ape yg aku nk... mcm2... tp aku ngan By la decide sndiri, cuma akak tu tlg2 skit bg pendapat...




pd aku, aku suka kaler gelap... By pun oke... ape yg kami pilih, sume yg kami suka n puas hati... yelah, nk buat langsir ni involved big amount gak.. kite pun nak pakai lame, n nk tgk ari2.. kalo dpt yg tk oke, cane? ari2 nk ngadap langsir kan? heheheh..





so, dkt 4jam kami kt situ.. smpai By pun tarik muncong.. tp tomeyyyy... biase lah.. org laki ni kan? mula2 die oke, lame2 jemu la.. mcm budak2 tecit hehehe. aku tk salahkan By, aku sndiri pun buhsan! mabuk tgk kain yg macam2 jenis...
kul7 sume siap, byaran utk kain dah dibuat.. upah nye nnti mase langsir siap.. 24hb feb, kami dh blh collect, means 2weeks la! yeaaa!! erm.. hrga blh thn ler.. kain sahje dh rm650, upah dlm rm300++... mknanya we spent rm1k gak utk curtain... hurmm!!!
but, enihow eniwat... tq By yg sponsor lagsir utk rumah sndri hehehe.. sayanggg By! nti bile dh siap, kite amek pic curtain tu yer..

No comments: