SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, March 2, 2009

DNA test


masa monday talk arini, HSE DEPARTMENT announced..
yg arini dorg ade
organize DNA TEST - drug test - utk staff staff admin.
yelah kalo staff staff offshore tkyah buat
DNA TEST dah , sbb dorg dah ade medical check up la ape la..
dh standard kalo attach mane2 project dorg kena
lulus medical check up dulu,
either dorg fit or unfit to work..


jadi, pg ni Hj Yusoff - bos HSE Dept - kul 10 suku terpacak
kt HR DEPARTMENT. tup2 name aku pun
kna skali. uhuhu kata random pick.. tp mcm sume jer
kena.. kak intan plak tkde arini. mula2
aku bising gak kat haji.. yelah, tgk org laa.. tkkan
sume nak kena amek test. dah
aku sah2 demokkk
smcm ni, tkkan amek drug kut...
lg satu, mgganggu keje aku
btul.. dh kak intan MC arini..
then..
tetiba terkeluar lak soklan,
''haji, utk pregnancy test leh skali tak?''
huhuhu...


aku, tk trun trus.. bile dh clear skit.. bru aku trun. tp tgk pd list, aku org ke 15.. lorrrr baru 15org ke yg buat test ni?? nmpak liat jer sume nk buat ni... how come arr??

rupenya tukang amek test tu,
MEDIC OFFSHORE
company aku.. Pakcik Tg Mustafa..
hehe. bila aku jot down name aku, die pun kata
'' ooooo, ni ke zeti... yg slalu layan die tyme die call tu''
hehehe.. sib baik aku dgn die good record..
-sbb aku yg tukang buat payroll utk staff staff offshore ni -
kalo dok, malu aku.. sbb aku thu
die pangkat pakcik2 tu yg aku layan
die baik2 tyme die call...
fussss semangat...
pas amek urine test tu, haaaa seb baik sume negative..
dr segi sume jenis drugs.. yg aku dgr td,
pakcik Tengku cakap syabu or heroin, ganja
laa bla bla bla...
ape ntah lagi nye..



so ini lesen aku...

buat?

buat kenangan..

bile kuar dr bilik, tmpat ngecek urine tu, Haji bisik kat ku,

''ty, ngandung erk''

jawapan aku?

''tk eh, kalo ngandung pun tkpe. ade ayah''

hihihi.

~wek wek~

No comments: