SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, August 28, 2009

tahniah di atas kehadiran org baru buat Ila

aku amek kesempatan ni nk ucap tahniah ke kawan lame aku, siti fazilah yg dh selamat second baby die.. baby girl yg lahir pd 19 aug kt hospital kota bharu.. name baby die eryna nur hana. katanya eryna bermaksud cantik dan nur hana bermaksud cahaya tanpa kepayahan rezeki.. erm! cantik kan????

ni pic baby eryna yg di mms ke aku.. :)

comeyyyy sgt!

actly, aku dh lame lost kontek ngan Ila ni... die kwn mase blaja kt melaka dulu.. kami rapat la jugak. bile dh abis blaja ade la jugak kontek2 kut ym n kdg2 msg.. tup2 bile je die kwen, trus snyapppp.. die smpt mjemput aku ke kenduri kawen die.. tp at dat tyme, aku masih blaja lagi kut... kt Uniten...

then die plak keje kerajaan kat kementerian luar bandar dan wilayah kt putrajaya nun... tup2 baru2 ni dlm 3mnggu sebelum bsalin, die buzz aku kt ym... n aku plak tgerak hati reply balik..

alhamdulillah penemuan balik ngan die, mcm bawak seribu satu rahmat ke aku... die byk share ngan aku mcm2 hal berkaitan preknan, bersalin, penjagaan baby, breastfeeding n mcm2 lgi.. mmng puna ku sblum ni buntu... ade buat research kt internet tp mcm tk jumpa ape yg aku nk.. tp since jumpa ngan die, mcm2 info yg aku dpt dr die... sesungguhnye die mmg tk kedekut info n ilmu lansung... alhamdulillahh... n btul2 berterima kasih dgn die... yelah... die dh 2anak.. pengalaman tu lebih lagi nk compare ngan kawan2 aku yg lain...

sape yg lain2??? sume masih bujang.. jauh skali nk bercakap psl perasaan mse preknen, psl persiapan nk sambut org baru, psl hub suami isteri.. n mcm2 lagi...

niwey thanks Ilaaa :) hope ila sudi2 baca blog zte... n zte dh pun terjah ke blog ila...

No comments: