SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, September 10, 2009

hubby demam


wiken lepas, kami byk plan actly.. kebetulan cuti nuzul quran.. tp tup2 bangun pg sabetu.. by demam selsema muntah ngn cirit birit skali.. risau jugak. die kalo dh demam, susah hati aku tgk.. mcm org tk penah demam.. siyan die..


ptg kami ke tropicana medical centre. dkt je ngan rumah.. dlm kul 5 lebih dh.. pegi2... cek serba skit.. doc nk amek darah by.. tp tntu la tk blh.. nti btl pose.. dh dkt nk berbuka dh pun.. then doc juz bg injection utk kontrol muntah la. tkut pas berbuka die muntah balik.. yg blood test tu kami kna dtg balik pas berbuka.. kalo injection, pose tk btl.. tp kalo amek darah.. mmg batal pose.. doc plak suspect takut by kna denggi..



ni mase petang hari..

pas berbuka.. dlm kul 9 kami pegi balik ke medical centre tu..

amek darah then balik.. nti result nye dlm 1hour die akan kol la.

hopefully tkde pape..

sbb aku rase, by demam2 biase je..

yelah.. tyme nk demam kan?


ni tyme mlm ari...

arini plak aku msk spagetti utk berbuka.. tringin nk mkn..masak sudah tentu la banyak bagai..

nk msk utk 2org mkn mcm tk reti..

aku bg ke adik sue n the geng jugak..

jd mlmnye pas balik dr hospital, fareha on behalf adik sue dtr umah.. amek spagetti..

then dorg akan gerak ke jb.. utk suprise visit mary kt sane..

aniwey mary nk fly 13 hb ni dah... tk lame dhhh..

esoknye... by msih tk baik.. still need a rest sbb kepala pun dh mcm ting tong dah..so tpaksa berkurung kt rumah jugak la arini.

aku pun masak yg simple2 je, sib baik stok ade lg lam fridge..

mlm plak lepak je la.. smbil aku buat keje ofis aku.. by layan smallville die..

utk pengetahuan sume.. kalo 3hb ke 10hb aku mmg sibuk n akan bt keje kt rumah..

sbbnye bt payroll.. processing bayar gaji org yg pegi project/site/offshore.

centu la bile bekerja ni..

kdg2 by pun perli2 tyme aku bt keje ofis kt rumah.. yelah.. sape suka tgk bini die buat keje ofis kt rumah kan??

tp aku tpaksa, dr zmn bujang lg smpai la dh kawen..

sib baik anak tkde lg..

pasni tk dh kut.

aku nk bersara dh dr buat keje2 ' bodoh' mcmni..

eniwey.. smpai ke ari ni aku dh tinggal 3ari pose :(

No comments: