SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, March 5, 2010

Hasil Tenusu

Malam td pas maghrib ku masih sambung projek 'secret' ku...


wah! agak memberangsangkan bile hasil agak btambah.. ku perasan bile aku pump lepas je aku minum nursing tea! teh tu mmg aku buat siap2 satu teko buh lam peties.. minum sejuk2 best skit.. rase die mmg payau... ku tmbhkan sikit gula... bg sedap skit.. tp ku dh pesan siap2 ngan By.. air teh lam teko tu jgn minum.. kang tk pasal2 lak By yg kuar susu heheheh.. then..? means tea tu sesuai ngn aku ker??? ya Allah... permudahkan usaha ku.... aku sedey bile ni jer rezeki utk Likha..


aku rase susu ku drop gak sebab aku dtg period... hemmm! jgn tk thu.. aku mmg JANGOK bile dh dtg period tika masih dlm 100 hari berpantang! ade org cakap... bile lepas bsalin ni lmbt skit kan dtg peyed nyer... ade yg 2tahun tk dtg peyed... ade yg 6bulan, bru dtg.. tu cmne kire nya? sntiasa subur ker or tidak subur? mcm mse kite tgh peknen kan mne ade dtg peyed...? hurm! ... huhuhu.. tp tu kan aku rase bg ibu2 yg mmg fully breastfeeding.. derg tk dtg peyed..



so... 3,4 ari ni ku risau la bile ku pump pump pump.... dh berbelas minit... tp tk smpai2 1oz... sedey! yg kanan toksah cakap la... mmg siyutt je hasilnye.. rindunyerrr tyme2 susu badan masih banyak dulu... huuuhhhh adakah aku tlambat jumpa pump yg bestt ni?????? terlambat bt stok....?? tetiba rase nk beranak lagi....!!!!





hanya ni rezeki utk semalam...

KEEP PUMPING!!!!!!!!!!! Penyakit MALAS sila pegi oke???

No comments: