SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, April 16, 2010

Aku Tersentap Sebab Aku Terasa!

Bila bukak FB, saya akan baca sume status kawan2 yag ada kat dinding.

Zapppppp! Tersentap dgn satu status.

Kenapa aku tersentap?

Aku terasa?

Yelah, sebab aku la orang yang makan cili tu.


Mcmnilah.

Tak payah la awak nak buat status macamtu. Saya tulis blog hak saya, awak belum habis baca blog saya sampai last entry saya, tapi awak dh war warkan status ketidakpuasan hati awak.

Senang cerita mcmni lah, saya tk suruh saya tak paksa pun sapa baca blog saya.

Saya tulis blog mcm saya tulis diari saya.

Ikut suka saya lah saya nak tulis apa. Saya nak marah ke, saya nak maki ke, saya nak cerita hal laki saya ke, hal anak saya ke, cerita hal dalam kain saya ke. Yang penting itu blog saya.

Sebelum masuk baca, sila baca dan fahami dulu Welcome Note saya.

Kalau awak tak suka baca, awak tak payah masuk baca blog saya. Pijak pun jangan, jenguk pun jangan. Saya tak suka ada kawan yang macam tu. Sebab tak tegur saya cara hemah.

Saya cakap dgn baik, kalau menyampah dengan apa yang saya tulis, jangan masuk blog saya.


Saya mintak maaf pada rakan blog saya yang lain;

  • Akma Nayli
  • Asfaliza
  • Azziera
  • Kakjah
  • Kak Amy Sweetdarling79
  • Gee Ryder
  • Maryam
  • Fareha
  • Families
  • Silent reader - mungkin mcm penulis status tu la. Suka baca, tp tk mau jadi follower.
  • And sape2 lagi yang saya taktahu

Pasni mungkin blog saya akan jadi blog private. Atau mungkin saya diam jer kat blog, amek mud dulu. Atau saya tak payah jer layan dia.

Lately ni pun, saya asek banyak cerita hal dalam kain saya jer.

Terima kasih sekali lagi pada penulis status mukabuku yang mungkin dah lupakan persahabatan lalu.


*Patutlah 2,3hari sebelum ni beliau pun macam hangen ngan saya sebab saya seolah2 seorang ibu yang gagal BREASTFEED anak saya. Tolong periksa dulu sebelum nak judge orang macam macam. Sebab awak pun seorang ibu.

3 comments:

~aSFaLiZa~ said...

la kenapa ni syg...ignore je la org2 yg mcm tu. dia tak bagi duit pun kat kita. lantak la nk cite laki awk bagi emas ke apa ke. jeles la tu. then jeles tgk baby awk comel. have fun je dgn bloging syg. kat sini lah kita nk enjoy. dah biar je. sambung balik cite baby likha. kan kita nk berbesan. hahahhaha

zteesyahmi said...

mula2 terharu sgt. btul ckp awk, kt sni la kite nk enjoy..

tp yg last tu tk tahan!
berbesan yer. ermmm! hensem jugak rayyan ni!!

Yoshi Aiko said...

jgn d layan org mcm tu, buat pening kepala jer....baik layan likha yg comel tu....tak stress memikirkan karenah org yg tak sepatut nya :)