SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, June 18, 2010

Bermain Dengan Tanda Air

Saya ada benda baru yang nak di belek buat masa ni.


Sementara anak tengah tidur boleh la saya mencuba cuba watermark ni. Hemm, kalau kira memang banyak kerja untuk pasang watermark ni. Kalau korang berminat nak edit gambar, mana nak edit gambar lagi, mana nak tempek watermark lagi. Nak tempek watermark tu, satu hal dulu nak kena main main adjust dulu.


Lepas ni kalau nak update blog makin makan masa la. Mesti bersawang penuh spider dulu. Hikhik.




Tengok ni, kereta merah tu saya buat ala ala tengah naik bukit. Tak pun orang Kelate cakap, congekk keto.. Hihihi.. Payah gak tu nak kire degrees bukit tu. Hahaha tipu! Jangan percaya.


Ok lah, yang penting gambar kita selamat. Yeba yeba!!

No comments: