SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, July 13, 2010

Ambil Angin Sambil Test Kereta Baru

Ambil angin adalah untuk Mama, Test kereta baru adalah untuk Likha. Ok!






So far, ok la. Likha pun boleh duduk dengan senang, Mama pun senang jer nak tolak ke sana ke sini. Kan dah cakap, tak rugi beli hokkay!





Sambil ambil angin petang, sambil isikan perut Likha. Menu hari ni, pear + apple blended. Likha pun makan tak banyak, trauma lagi dengan kes mencirit dan kena paksa makan ubat.





Pastu lepas Likha mencuba bermain kejap. Tak boleh lama lama, kang tergolek dokkk Mama yang kena saman dengan Papa nanti!






Hari tu tak push, hari ni bila push swing ni bukan main lagi mengekek ngekek macam ikan kekek gelaknya.






Ok, sila tunggu untuk next entry ya tuan tuan dan puan puan sebab ada edisi kejar mengejar.







Sekian..!


Terima kasih kerana menonton.

2 comments:

alyyani said...

pinky nye kete baru likha! eh ktne ada buaian gitu eh? sellau gi playgorund tak jumpe. sure suka sgt likha tu

zteesyahmi said...

haah! pink kan! hahaha.


ni kat bawah rumah jer alya.