SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

Kedatangan TokBah Ke KL

Memang lah angin bertiup kencang pasal kedatangan TokBah ke Shah Alam last Friday untuk teman Pakcik Damanhuri yang balik berubat kat Kelantan. Tapi kisah perjalan TokBah ke Shah Alam amatlah penjang dah sungguh complicated. Hanya family yang mengerti. Titik.



Dah selamat sampai Shah Alam, jangan tak tahu TokBah takkan lepaskan peluang untuk bertemu cucu yang memang menjadi kesayangan sesiapa buat masa ni. Mama dan Maksu Ja planned bawak TokBah santai santai lepak kat Marche, The Curve.






Anyone yang pernah kat Marche, so can know well la how does this market's work. Mama order Chicken Chop for Mama and Maksu Ja and Seafood Platter for TokBah.





Dan Mama mengorder sweet crepe ni untuk membasuh mulut. Basuh mulut sangat la, nak basuh, basuh la kat toilet! Huhuhu..







Dari dalam kereta sampai lah weols tengah makan dan borak borak, budak kecik ni tidur jer sedap dalam stroller dia. Ni TokBah la kenat ni...






Tapi TokBah mana senang Likha tidurkan? Dikacau kacaunya sampai la terjaga. Bukan setakat mulut Likha nak sememeh, tapi dengan baju pun abis bila TokBah suap aiskrim dan macam macam. Biasalah tu....







Maksu Ja la sibuk nak melayan Likha. Mama nya takut Likha hilang dari pandangan hahaha.







Ok, walaupun sekejap Likha enjoy dengan TokBah.. Semoga TokBah sentiasa dalam lindungan Allah swt walau di mana saja berada. Last but not least... Muahhh!! From Likha to TokBah... Kim salam dan peluk cium Tokmi untuk Likha yaaa, TokBah!






Sekian..!

No comments: