SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, July 30, 2010

Selamat Balik Kampung!

Malam ni kami akan berfireflying back to Kota Bharu. Macamtu lah bila kampung halaman jauh dan ada anak kecil.. Kecil sangat lah, hahaha. Tah bila boleh balik dengan kereta ni, best skit boleh bawak barang banyak dari KB. Tambah tambah stok beras siam! Haha.



Tunggu la Likha besar sikit, baru boleh balik ngan kereta. Eh, kang ada adik Malikha lak nanti? Huhuhu... Likha ni kan, naik jer kereta.... Gostan jer sikit, trus mula membuas! Kalau atas riba Mama, dia sibuk nak duduk bawah. Kalau dalam car seat dia, semua barang dia campak bawah, pastu menjerit. Tapi situasi lain kalau dia dalam khayalan hahaha nak tidur la tu..



So, how come nak balik KB dengan kereta kalau macam ni? Tu pun nasib baik belum pandai lagi nak cuit radio, cuit aircond... Aduhaiii... Penat mulut Mama membising dalam kereta.



Lorrr.. Membebel lak Mama ni.



Oklah, weols balik KB sebab urusan pernikahan Maryam dan Arif tak setel lagi. Ni pulak adalah untuk majlis bertandang, jangan tak tahu pengantin lelaki pun asal Kota Bharu. So this Sabtu majlis menghantar menantu. Pastu ada lagi sedara kawen..... ;)



Sambil sambil tu boleh la balik makan makan kan, sempena Ramadhan tak lama lagi hehehe. Makan lagi! Lagipun dah dua bulan tak lik ni... TokNek Wea pun dah rindu nak tengok cicit dia, Malikha =)



So, yuols yang balik kampung jugak SELAMAT BALIK KAMPUNG...!! Jaga diri, kalau drive, drive la carefully ya, semoga selamat tiba di destinasi masing masing... Dan kita jumpa lagi!!!



Last but not least.....





Sekian..!

No comments: