SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 5, 2010

She At Play

Petang jumaat, Mama dengan rajin membawa Likha ke bawah. Ada padang yang luas dan playground. Tengok keadaan okay saja, terang dengan angin sepoi sepoi. Boleh la makan makan angin kan. Sambil sambil tunggu Papa balik kerja.







Mencuba swing like pakai cawat besi yang bersize untuk Mama hahaha.







Tengok orang mandi manda kat pool lak. Actually, orang orang yang kecil. Risau saya tengok budak budak yang ramai mandi kolam without adult supervision. Apa la, mak bapak yang lepaskan jer anak anak ni. Dont simply simply judge dengan air. Kang lemas kang!





Dah sampai pool ni, Likha dah mula menguap nguap nak tidur. Jom, balik rumah! Tapi dah sampai rumah bukan nak tidur pun. Lately ni, Likha payah betul nak tidur. Asyik nak bermain, mengupgradekan skill merangkak, memanjat badan orang, berdiri dan berpaut kaki orang macam takda masa untuk tidur. Walaupun mata dah mengantuk, Likha seems macam sayangnyerrrr nak tidur.


Perubahan perangai Likha tu, buat Mama tension kekadang. Nasib baik ada Papa yang calm me down. Huuu.. Dah mula rasa kepenatan melayan budak kecik yang tengah membuas, baru peringat permulaan ni.


Anak... Anak..

No comments: