SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

Shopping Day Of Us

Hari ni, walaupun masih sok sek sok sek berhingus tetap jugak nak keluar. Tak jadi la kempen ''SILA BERADA DIRUMAH JIKA ANDA SELSEMA''. Macam tulah lebih kurang kempen aku Kementerian Kesihatan Malaysia berkaitan H1N1 kan.






Planned nak ke Sunway Pyramid untuk .... Biar lah untuk apa apa pun....! Kuikuikuii... Habiskan duit la, ape lagi. Bukan setakat online, offline pun kena jugak!







Sebelum tu jom isi perut dulu! Terjah ke Taipan USJ cari kedai nasi Ayam Kampung lagi hahaha. Yang ni cawangan dia la. Sama kat Sec 13 Shah Alam dan kat Kg Baru tu. Hahaha gelak la lagi! Tapi Mama memang la tak expert sungguh USJ ni, cuba kalau campak sini uhhhhh menggeletik la cari jalan keluar. Pening ahhh sini..






Ok, ni nama kedai dia. Tapi kat sini amatlah sesak, kedainya kecik orangnya ramai. I tengok sampai ada Black, Cina pun makan lauk kampung ni hahaha. Steady!






Likha bosan menunggu Papa tengah shopping baju kerja kat G2000. Kan sana sinun tengah Mega Sales, so amek la peluang sekali. Haha, yang tak plan nak shoping pun jadi tershopping gak.. Duit ooo duit...






Mama pun menambahkan koleksi Mama yang dah mula repeat balik hobi yang lama tu. Uishhh... Apa ya? Biarkan rahsia dulu.... Likha? Mama tambahkan segala jenis hair accesorries. Geram, rambut dah mula panjang!






Sandaran hati Mama



Tapi cuba lah tengok belakang sandaran hati Mama ni, tah sapa la pakai snowcap zaman tokku tonggek tu ya! Hahahah, orang Eskimo ke apa!




Ok sekian untuk hari ini. Terima kasih pada cinta hati yang spent tyme dengan Mama yang selsema ni dan berbuat baik pada saya untuk menggembirakan hati saya. Yu both Mama sayangsampai dah tak tahu nak cakap macam mana.



Sekian..!!

No comments: