SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 26, 2010

Terima Kasih Pada Orang Jauh

Sabtu malam, Likha terima segerombolan bala tentera tetamu yang ingin menengok dia lah.



Actly, my kezen yang study kat London, UK balik bercuti nak sangat tengok Likha. Asyik ari ari tengok kat FB jer, so dah alang alang menyeluk perkasam balik Malaysia ni, nak tengok Malikha live la jugak.






Suky and the geng, bawak la si Nurul datang. Nurul yang tudung putih bercardigan hitam. Ain yang bertudung putih berkemeja kotak pun 1st time datang tengok Likha. Malam tu, Mama Likha hidang Nasi Ayam Penyet sebab dorang yang request. Nasib baik, boleh je beli kat kedai nun.





Nurul jugak la yang menghadiahkan wedding gift paling gedix on my wedding day, tu lah berkat that gift terus dapat Malikha. Hahaha. Syhhh...



This tyme, untuk Malikha pun dia bawakkan hadiah. Terima kasih banyak banyak, walaupun jauh beribu batu, tetap ingat kat anak sepupu yang sorang ni. Yang dekat, belum tentu lagi ada yang ingat kan? Opppsss terlaser sikit.





Dress and sock by mothercare, tapi ni konfirm from London. Smell that dress pun lain macam. So sangat lah ceria, Mama suka Likha pun suka ;)





Untuk Mama, dia bagi Famous Japanese style - Green Tea Sencha from 184 Kings Road London. Ni tak tahu bila akan start minum, sebab tak berapa suka sangat tea. Tapi mana tahu meletupp sedap? Belum cuba kan..? But anyhow, tetap berterima kasihhh pada beliau!!



Sekian..!

No comments: