SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, October 26, 2010

Survey Susu

Mama Likha tengah pening nak tukar susu apa untuk Likha. Likha dah pun setahun, masih lagi dengan Frisolac Step 1... Step 2 aritu tak berapa sesuai dengan dia. Ni nak jump terus ke Step 3, tak tahu lah macam plak ragamnya. Dr advice suruh campur slow slow, takut kang terkejut nanti perutnya..


Diskas diskas dengan Papa, ingat nak tukar ke susu lain.. Either Dumex or Enfagrow... Takpun nanti stick jer ngan Friso Step 3...


Mommies2 out there, boleh tak share dengan Mama Likha ni...? Susu apa yang baby uols minum..Jangan cakap pasal susu ibu lah yer, sebab Mama Likha memang tkleh produce susu dah.. Huhuhu..


Thank ya!


Sekian..!

1 comment:

~aSFaLiZa~ said...

anmum or mamil gold step 3. cuba la