SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, November 30, 2010

Likha's 1st B-day Bash!

 A sneak peak preview and lets the picture do speak!


 
 




 
 












 
  










Alhamdullilah, hari tu seperti yang dirancangkan.
Cuma makanan lambat smpai, wpun tetamu dah mula datang jam 12 lebih.
Menu: Nasi Ayam, Spagetti, Mihun Singapore, Chicken Sausage, Cocktail Sausage,  Koi Ubi, Fruit Punch dan macam2 lagi lah untuk kanak kanak ribena.
:)
Hujan pun nampaknya bagi ruang pada kami.
Budak budak dengan puas bermain kejar kejar dan berplayground.


Thanks pada semua yang sudi menghadirkan diri pada majlis yang biasa biasa saja sempena 1st year Likha.
Pictures of cos lah banyak kan!
Tempek yang mana sempat dulu.



Thanks again from Mama Likha, Papa Likha & Likha!

:)


6 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Giler gempak skirt LIkha. Cantik dan autie suka tengok gambar yang comel2 blako.

Mama Kyra said...

meriahnyq..rugi tk dtg aritu..huhu

cekmet said...

waaa happy birthday likha!

gee ryder said...

wah! happening!
plg suka tgk skirt n kek likha :)

Mama Qiestina said...

waaaaaaaaaaaaah beshnya.

sowi likha qies tak dapat datang aritu, clash ngan family gath kat PD pulak.

apepun atie doakan likha jadik ank yg solehah ye sayang :)

Natasha Farina Arifin said...

yeay!!!! likha dapat mr.cowww..yeay! yeay! best nye....ada pic ngan likha...yeay!