SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, November 23, 2010

Sekarang Ada Kawan


Ok, at now kat rumah ada Ain Nabila ngn Yasmin Nabila a.k.a sepupu Malikha. Sekolah dah cuti kan...  Menghabiskan masa kat sini lah. Bolehlah babysit Likha kan.. Hehehe..! Poooooo dah Mama! Likha pun tak berapa nakkkkk lagi dengan dorang. Nope lah, at least... Likha ada kawan kan..?



Semalam sampai jer dari epot, ohhh suka lah Likha balik rumah.  Hug Tabby, hug Tina, hug toys yang mana dia tinggalkan.. Berjalan terkedek kedek.... Suka Mama nengoknya. Dulu, merangkak ke sana ke sini. Ohh sekarang dok lagi... Nk buat macam mana, anak baru berjalan katakan... :D



Jap tu, tengok tengok ada orang lain sampai. Dorang bertolak dari KB dengan kereta with my double sisters tu. Bertolak kul 12 tghari sampai dekat jam 10. Jem membesarkan bontot dalam kereta. Lama wohhh, sebab ramai kan orang Kelantan nak balik KL semula lepas beraya haji sakan kat kampung.



Dah sedang elok, kitaorng sampai kat epot dorang pun terus otw ke rumah kami. Tu yang Likha pelik tu. Ada pulak strangers dalam rumah aku, agaknya dia cakap.. Baru nak senang sikit... Hehehe.



Hari ni tak sempat ke mana lagi.
Berkemas rumah, mengadap lappy, mendobi serba sedikit.
Petang tido!
Bag pun belum unloading lagi.
Huh. Aduiii dui duii...


Bangun jer dari tidur bawak dorang just lepak kat bawah.
Ngam ngam lah, kat playground takde orang lagi, tapi kat swimming pool 
ramainya berendam!
Agaknya sebab cuaca panas.
Mintak mintaklah panas sampai ke minggu depan.
Amin.



Tengok Malikha tu.
Refused dengan dorang.
Berpakaian macam tu sebab dorang nak buuuusshhhhhhhhhhhhhh!!




Yes! Swimming..!
Likha bila tah Mama nak bawak swimming sekali.
Swimsuit dah beli hari tu.
Konon lah Mama ni teruja.
:)



Malam tadi, ke Giant. Without Papa.
Shopping groceries.
Frigde kosong haruslah di isi.
Tambah tambah dorang ada kat rumah ni.
Btw, Yasmin dah request nak makan ayam masak merah.
Dia memang hantu ayam masak merah.
Kenalah Makngah ni jadi hantu sekali masak ayam merah nanti.
:)


Then lepak jap kat J.Co Donuts.



Likha.. Likha.
Orang tengah posing, dia cuit cuit curik Yogurt J.Cool tu.
Hih makan budak!




Yogurt J.Cool Sharing + Nata De Coco + Peach + Strawberry + Crunchy Coco
untuk Yasmin n Makngah.


 
Yogurt J.Cool Couple + Kiwi + Strawberry + Coco Caviar
untuk Ain dan Malikha.
Padanlah korang.
:)

Best ni.... Cool betul!


Murah rezeki, dapat free J.Pops Baby Donuts ni.
:)


Ok tu jer.
Bye!
Nity nites...!
:)


2 comments:

sharemyloves said...

hi. suka tengok likha yang comel tuh. insyallah kitaorg dtg party likha nanti..jeng..jeng..jeng.. u jgn lupa singgah my belog http://sharemyloves.blogspot.com/
tau?tau?

CuppyCakeMommy said...

likha sangat comel mata sepet..hohoho