SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, November 7, 2010

Steamboat Time..!

Malam tadi makan steambot kat Restoran Nelayan Titiwangsa... Olololo nak pergi Tasik Titiwangsa pun nak kena google ke..! Wahh..! Tempatnya tersangat lahhhhhhhhhh besar...! Huh... Tapi bagi ku indah khabar dari rupa.. Kenapa..?


Meh nak citer meh.


Oklah, kira makan satu kepala rm28.90.. Ada macam macam... Dari nasik lauk kampung, dessert ala ala bubur kacang lah, sira labu lah, kuih seri muka lah...., mihun goreng, buah macam macam, dan jugak steamboat.. Makan lah nak makan apa, tp bayarnya harga tu lah.


Oklah, segala perkakas untuk steambot....
Itu jerkkkk yer.
Segala macam fishball nampak macam meriah jer kan.
But no even varities lah bagi aku.
Then, just mr crab ketam dengan udang.


Best lahhhhhh lagi kat Flaming Steambot..!
Sapa pernah pergi..??
 Ko cakap jer nak ape, smua ada..!
Eiii, since kawen tak pernah lagi dah pergi situ..

 Dan jugak steambot steambot kat atas ni lagiiii best!
Ngeeeeee~~~


Lagi satu yang best steambot Bulan Bintang ni...
Haritu pegi TTDI, Papa nak beli nasi kerabu.. Sekali ternampak van ni..
So kami singgah beli.
Mak aiii. Sukanya..!
Tengoklah segala macam jenis ada...
Tengok kangkung dia, comel jerr di ikat ikat macam tu.
Weeeeee.... ;)
Sos dia pun spesel.


Pastu kan, bila saya nak makan lagi, pergi cari semula...
Dah takde dah dia menjual.
Dua kali dah pergi takde.. 
:(
Orang yang jual tu cakap, die memang duk situ jer tetiap malam..
Tapi takde pongg..!
Tulah, sebab meniaga dengan van kan.
Suka hati die jer nak pergi mana.


 Oklah untuk malam tadi punya cerita. 
Kalau dari 10 bintang, saya nak bagi 4 bintang.
Muahhhaaahaha suka suka lak siap ranking bagai yer..


Korang tak yah lah pergi yer.. Tak besh..
;)
We all, sekali pergi cukup lah!
;)
Tak bestnya, part steambot tu jer.
Pergi nak makan steambot, tapi macam tak puas jer rasa...
:)




Sekian..!


No comments: