SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, January 27, 2011

Hampa Hati


Hampa hatiku, terus rasanya nak nyanyi lagu Ungu tu.
Hihihi.
OK.
Dah kali ke berapa, nak dinner kat Big Brother asek tak kesampaian.
Banyak kali dah weols pergi, tapi hampeh.
Bukan main lagi sekarang Big Brother, tak kira weekend ke weekdays ke, orang ramai sungguh
sampai Q ke luar!
Alahai...!
Meletopp!


Malam tadi, pergi ingatkan OK lah kan..?
Bukan malam minggu pun, tapi hadoiii jugak.

So taknak dah lepak lepak mamak, sebab aritu pernah sekali Big Brother penuh, 
weols ker Mamak Kayu lah.
Hemmm.
Jadi malam tadi, bawak hati yang frust ke Kenny Rogers saja lah!
Boleh lah, tak lari jauh konsepnya.
Hahaha.
Kan..?



Ni jerlah rezeki yang menjadi santapan malam tadi.
Alhamdulillah.




Mama frust dah berapa kali Papa nak merasa makan kat situ.
Tak sampai sampai lagi hajatnya.
Nanti kita try gi siang hari lah!
Tapi siang tak berapa best layan western.
Hahaha boleh lak gtu.


Or better call dulu wat reservation yer..?!



2 comments:

sW33tdARLiNG said...

aiihhh punya laa sedap tgk makanan tuuu....!!!!

Mummy Zara Sofea said...

ktne big brother tu..?best ke?