SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, March 15, 2011

1st Contest Kasih Ibu Arif


Now, time for kontes Puan Siti Darna yer.
Jom kita sama-sama menjoinkan diri sebab hadiahnya sangatlah best dan wajib dimiliki.
Insya Allah kalau murah rezeki kali ni kan..?
Hehe.
Tarikh tutupnya 5 April 2011, so masa masih banyak untuk join.





Sebelum boleh dapat hadiah yang best, kena lengkapkan satu ayat macam slogan gitu.
Pestime ni try kontes yang ada slogan-slogan cam ni. Huhu.


Saya suka membaca kerana...... ok, memang saya suka membaca sebab saya dilahirkan sebagai orang yang suka membaca. Saya suka membaca sejak dari kecil, saya membaca buku time nak tidur dengan lampu tidur, tu yang sekarang rabun yaaa amat dan kena pakai spek berpower tinggi.
:)


Sekian terima kasih.


Oppps, sebelum tu nak tag


Gudluck to me and the rest yang join kontest ni.
;p

Bye!

No comments: