SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, March 29, 2011

1st CONTEST yaya : CANDID Time..!!


Berjalan-bersiar di blog mereka, terjumpa kontest Yaya ni.
Nak cuba lagi dan lagi..
Hehehe!





Tarikh tutup : 14 April 2011
Sila klik banner untuk join yer.
Jom lah join! Mama Likha tengah gila buat kontes dan GA ni hahaha.


Dan pic yang nak dipertaruhkan adalah
*

*
*

*
*
*
*
*
*
*
*



Disnap candid oleh my sis. Time ni kat Imigresen Malaysia kat LCCT, tengah checking passport antarabangsa  masa nak fly to Bandung last week.
:)


Kena tag 2 rakan




Ok, gudluck tau!
Hope pic kite bertuah kali ni.
Hehehe.
Bye 
:)










5 comments:

Yaya^Pink said...

tenx mama likha sudi juin kontes yaya..

gudlux dear...=)

WaWa_EzRiLL said...

mama likha i nak join jugak mcm mana? g blog yaya yea...

Mama Likha said...

tq yaya!

Mama Likha said...

wawa : yes klik kt banner n just follow lah the rules die senang jer :)

..m@m@ T0meLL.. said...

tq tag MT yek..
insyallah nnt MT join :)