SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, March 4, 2011

Malikha With Flowers Link


Ok, pas dah try Family Changing Bear, esoknya jugak Mama bukak Flower Links plak.
At first, Likha memang teruja. Melompat-lompat tengok which is something new bagi dia kan?

See, tak sabar ya!





Oklah, sangat not bad. Flower tu boleh connected  to each others, bagi yang kreatif boleh lah buat macam-macam. Mama Likha yang tak kreatif mana, cuma pandai buat flower, orang lidi jerk. Huhuhu. Hope later on, Likha might be more creative than Mama! :)




Likha cuma tersenyum kambing bila Mama buat camni. Hahaha. Tengoklah betapa tak berseninya Mama iyer. Haksss...!



Bab nak kasi Likha to start to learn about colors, memang mencabar betul. Likha tak pass-pass pun lagi. Yuhhhh....! Jangan mengeluh yer Mama, dalam sehari banyak benda yang Likha belajar. So make it slowly... Last nite, ada class + play colors dengan Papa pulak. Oh, Papa memanglah kreatif lagi dari Mama. Papa buat cat, Papa buat car, dan Papa buatkan Malikha crown dengan Flower Links tu. So jadilah Malikha, ala-ala princess dari kayangan kami hahahaha.





*Orang lidi Mama 


*Orang lidi Mama dan cat Papa



*Learn - Find the hidden things...!
Likha said, '' Cak arrr, cakkk arrr when she lifted up for each cups. Huhuhu..





 Bila tak jumpa, ''takdeh, takde, abish,abishhh.... Sambil goyang dua belah tangannya.. Speak Malay dah Malikha ni. 





Itu saja, nanti try and share Educational Toys yang ke3 lak yer.

Bye!


1 comment:

tims said...

mama malikha..good training tuk ur dotter..chubby n comel sgt dia..sis folow sini,sudi2knla terjah n folow sis ye,tq