SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, April 26, 2011

"Ariana's story 1st GA".


Bismilllahirrahmanirrahim.
Mama Likha nak join 1st GA yang dianjurkan oleh sis Ariana dari Kuantan ni.
Sebenarnya dah lama dijemput sendiri oleh beliau, ni haa baru ada masa nak joinkan diri.
:)
It's better late, than never rite?




Jom reramai, kita meriahkan 'rumah banglo' sis Ariana meh.
GA ni akan luput pada 9 May 2011.
So tak lama lagi nak expired kan.
Klik banner diatas tau!
Jom cepat-cepat join! Kalau tak rugi wooo...
Hadiahnya cukup lumayan.
Hadiah pertama besar gedabak, hadiah kedua kecil gedabak, hadiah yang lain-lain sampai ke 5, yang sedang-sedang gedabak katanya sis Ariana!
Hehehe. Ada 5 hadiah ye.
Hadiah pulak bukan calang-calangnya hadiah, jadi jomlah join terutamanya pada yang suka alat-alat
 perhiasan rumah, pinggan mangkuk ala-ala English Style or Vantage gitu, tolonglah cuba nasib okey!
Dan zte juga maw cubaaaaa nasib!! 
Mane tau ada rezeki leh menang satu...??? Boleh lah dibuat sebagai hadiah untuk diri sendiri untuk naik rumah baru nanti!
Yeay!!! Phuhh kanan, phuhhhh kiri...! Semoga antara yang bertuah nanti!
 Amin...!!! 
:)



Panjang lebar kan...?
Oh tak kira! Sebab 'banyak mulutnya' anda disini, adalah salah satu bonus untuk sis Ariana nak pilih pemenangnya nanti. Jadi, Mama Likha nak panjangkan lagi entry ini dengan nak tempek gambar koleksi kesayangan barangan English Style sis Ariana, yang jugak bakal menjadi hadiah-hadiah yang mungkin akan menjadi hak milik kita yang bertuah nanti...! 
Yeay!!
Best sangat!



 *Eh sama pesen dengan doorgift wedding MamaPapa Likha dulu lah!


P/S : Sis, ni zte cedok dari blog sis tau! Ala, kat SINI jer.
Jangan marah yer! Berkenan sangat dengan barang-barang Vantage ni.
:)
  



Last but not least, gambar sis Ariana sekeluarga.
Actually, Mama Likha kagum dengan beliau one family.
Bila baca cerita-cerita nukilan beliau, kagum tengok keakraban mereka sekeluarga yang suka berjalan memalam lepak di tempat-tempat menarik di Kuantan, bersama.
Suka sangat, boleh dijadikan contoh.
Ikatan kekeluargaan yang sangat baik dan akrab.
:)



Oh, belum titik-belum titik!
Mama Likha nak tag kawan ni, untuk memeriahkan lagi GA ni.
First, haruslah Mama Likha nak tag


Cik Cha - yang memang hantu Vantage
Oshin Jamel - ni sama-sama orang Kuantan dgn Sis Ariana ni :)



Oklah, nak titik dah.
Rasa macam dah kering tekak dah membebel dari tadi.
Huhu.
Nak layan Milo panas lah sat.
:)



Semoga ada rezeki untuk Mama Likha yer.
Since join kontes ke, GA ke takde lagi ni menang ni.
Huhuhu.. sedey~~!!!
Ok, cancincau!!!
Muahhhh dari Malikha!
Hehehe....
Sekian!
Tata!
:)


5 comments:

oshin-jamel said...

waaahhh!!!!chantekkkkk tue hadiahnye..heheheh....!!!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best dear ;)

psstt tnya org bila nk tambah baby..u bile lg hikhikhik ;)

ariana's said...

Timekasih banyak Mama likha..sebab sudi join..dgn panjang lebar lagiii tu..makin serbasalah lah Tuan rumah nak buat pilihan ni..semua best2 n sporting habis..apa-apa pun, Good luck n thanx again!

Natasha Farina Arifin said...

YEAH..ANTU VATAGE tengah exam...sob-sob-sob...nanti i join=) nak..nak itu adiah...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ztee menang kan..tahniah ya!