SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, June 17, 2011

Buat Mama Geram Sepanjang Malam


Ni bukanlah geram sebarang geram.
Tapi geram bikin Mama mau gigit montot dia !
Tengoklah haaaaaaaa !!



Gadis berkaftan.


 Dah, landing pulak macam ni !


Tengah syok dengan game Shape dia lah tu.
So far, dah pandai even tak lulus sepenuhnya lagi pasal sibuk nak go back.
Huh.



Geram weh mokcik Belen sorang ni !


Geram. Mama geram lah. Geram !
Cute sangat mokcik ni malam ni !



Ok bye ! Nak gi gigit drumstick gebus Malikha jap.
:D
Nyte ~~ !!

15 comments:

Mama Kyra said...

mama eja nk tumpang gigi kt peha skali leh..cute la dia pki kaftan..

mummysabrina said...

oh sy pun sgt geram dgn budak gebusss itu...mau tumpang gigit muleh...oh yer balik kelantan nnt bgtau eh...hihihihi order hr tu konpem tau cayam...^_^

Shiela Firdaus said...

bak kat mama ila skettt drumstick tu :-))

eliyaezlinalias said...

iskkkkkk! mintak pinjam dua malam!

Dda Ly said...

Malikhaaaa~~ aunty dda sini pon tumpang geram!!!! meh kidnap semalam due...leh tak mama likha?? huhuhu

oshin-jamel said...

cumilllnyeee!!nk tumpang geget gak ble?!hehehehe!

Farah Shamsudin said...

alololo.. tomeiinyeeeee...! tumpang geget sekali lahh..

ariana's said...

alalah..comeynya dgn kaftan tu..kalau dekat, aunty ariana pun geramm nak gigit atau cubit2 pipi Malikha..:)

SweetLikeWhat said...

hahaha..sgt cute la dia pakai kaftan tu...geram tengok.. :)

mama comel said...

hehehe...cutenya likha...tembam!

nanakimie said...

nana pun geram:) tomey anak dara sis pakai kaftan,hehe

Ibu Darwisy said...

comelnye likha berkaftan..

munna said...

comel likha pakai kaftan....

Anonymous said...

nak gigit jugak!

Mama Likha said...

Hihi... Tq smua :) mehlahhh likha rela digeget oucchh ! :D