SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, June 21, 2011

Fasa Susah Nak Makan


Malikha sekarang susahlah nak makan.
Ada yang dia suka, ada yang tak suka.
Bila anak mula buat perangai macam ni, baru paham iklan kat tv yang menunjukkan anak susah nak makan.
Baru paham kenapa ada vitamin untuk menggalakkan anak makan.




Bila Mama cuba buat kelainan dekat menu dia, yang dingapppnya adalah kungfu panda, giraffe dengan rabbit stick tu haaaaa.


Tapi rasanya Malikha tak perlu vitamin or supplement tambahan apa - apa lagi kot !
Badan masih subur setakat ni !
Hehehe !!


Tapi risau tetap ada ni !
:C
Buah, nak makan pun kena paksa!




6 comments:

kakchik@ella said...

perkara biasa tu ztee. dont worry so much eh.

Ilhamny.com said...

tgh time dia x nak mkn la tu..anak lnda dulu pun gemuk tetiba xnak mkn sampai agak susut la skit.. tp mmg paksa gak..kalau x, lg la xnak mkn dia tu...

mama tims said...

tak yah vitamin..malikha bdn dah semangat..mesti nak dukung lenguh tgn..

Mama Likha said...

tulah.. msh lg terkawal cuma pening then kdg2 frust bila mama masak or buat apa2 die tkmo makan.. sobsebsobseb... :C

PinKy MoMMa said...

mmg yang..dia dh byk maun skrg ni kan ;)
kadang2 kena tnya slalu..

ShimaSalleh said...

Ngehhh ngehhh perkara biasa buat ibuk-ibuk hehe.. aQiL pun sama la mama oiii. skrg je br ok sket slps doc bagi ubat sbb drh dia de kuman. Pehtu shima bg dia scot emulsyen jerr..Pon milih lauk gak.. huhu