SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, June 26, 2011

Seharian Dengan IPhone Mama


Nak marah tak sampai hati.
Tapi Mama tetap geram jugakkk.
Dari pagi sampai ke malamlah dikeleknya phone Mama.


Sebelum tidur malam tadi


Call orang, SMS - MMS orang, tukar pic wallpaper, bukak youtube, layan music, main games, belajar itu ini, delete applications, snap picture sendiri, semua boleh.
Budak sekarang memang terlebih advance !!
Nasib baik bil tak melambung - lambung macam Mail lambung !
Kalau tidak...., sorry yer !!


Sabauu jerrr lah sentiasa.
^________________*

6 comments:

alyyani said...

uish advance sungguh ni!

nureen said...

ellesya pon dah mula berjinak2 ngan anset nih, main game & phone sesuka hati dia... mmg kanak2 skrg advance

ariana's said...

geram tengok Likha..tgh syok betul main h.set mama nmpaknya tu..:)

FareHa Ainuddin said...

bijaknyaa.. aunty fareha pun tak reti nak guna..(^^)

eliyaezlinalias said...

Kan da kasi tau aritu, GADIS GENIUS!!!!

Anonymous said...

pandainya likha, klu bagi cik tina pun tak reti nak guna hehe