SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, June 15, 2011

Terima Kasih Sis Ariana


Remember Mama pernah join GA yang Sis Ariana anjurkan, kan?
Kalau tak ingat, klik SINI ha.
:)


Dan, rupanya Mama Likha menang dan terpilih antara 5 terbaik untuk GA tu.
Kak Ariana dah umumkan di blog beliau bulan lepas.
Ni adalah kali ketiga Mama menang since join mana - mana GA kat blog.
Alhamdulillah, terima kasih !
:)
Boleh tengok SINI keputusan yang Kak Ariana umumkan.



Pas gitu gini, semalam Mama baru berpeluang collect hadiah ni kat PosOfc.
Sebab minggu lepas, Mama asek tidur petang...penat gi Zoo, gi Times Square tak abis - abis huhu.
 Tah bila posto datang ketuk pintu, Mama tak sedar.
Dapat lah surat cinta untuk menuntut di kaunter.
Hurmmm..



Masa amek tu, dah dengar macam bunyi pecah berderai gitu.
Nampak macam Kak Ariana kirim barang kaca.
Dah pun ada sticker fragile.
Tapi takleh jadi jugak.



Bukak - bukak, Mama tengok '' eh.... tak pecah pun....'' Rupanya ada loceng. Loceng tu lah yang bergolek-golek menghentam kotak plastik tu... Cantik. Set cawan untuk seorang, siap ada kad lagi.... boleh letak dalam almari kaca ni. Tapi kena beli almari dulu. Kikikiki....



Tapi bila pusing - pusing box tu, memang betul ada yang pecah.... Tangkai bekas tu dah tertanggal dari tempat sepatutnya... Bila belek - belek, Insya Allah macam boleh direpair... :)



Tukang kalut memang ada sokmo.. ''... antikkk Maaaa antikkk Maaaaa ....'' huhuhu...




Jeng jeng jeng!!
 Sudah direpair oleh Papa. Kembali macam asal dia..... Cantik - cantik... Tq sis Ariana, ada rezeki boleh buat GA lagi :)




Terima Kasih Kak Ariana dan sorry... Kak Ariana siap sms semalam risau, siap nak ganti yang lain.... Hehehhe... Takpe kak, dah cantik  - comel balik dah.. Insya Allah, gam gajah ni kuat segajah - gajahnya ...



Tq !
Bye - bye !
:)


P/S : Gambar gelap sikit, memang kalau malam rumah Mama ni memang ala - ala romantik gitu sehhh ! :D

3 comments:

risa said...

tahniah sayammmmmmm:)

Shiela Firdaus said...

gam gajah lagikkk ekkk..bak skettt, nak gam gelas zafry pecahkan :-))

ariana's said...

hehe..t.kasihlah kat husband Ztee yg susah payah plk nak kena gam..apapun sekali lg tahniah, terimaksih dan soriii sangat2..:)