SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, August 10, 2011

Likha Meminati Shasha !


One of feberet show Likha kat Astro Ceria, Zoo Series.
Yang kisah kat zoo, yang Lisa Surihani, Cat, jadi zoo - keeper then ada Mia Sara dan budak - budak lain tu.


Google

Oh... Mia Sara yang comel - cute tu sebagai Shasha dalam Zoo ni.
Dan Likha sangat kenal dan mengingati Shasha.
Pantang nampak Shasha kat mana - mana.
+________+


FB Fanpage Mia Sara


Ada satu malam ke Uptown, selisih ngan one girl sebaya Shasha kot pakai pulak baju kurung... Kan kat dalam Zoo, Shasha pakai baju kurung jer. Likha ralit tengok budak tu,...''haaa Shasha - Shasha...'' sambil tunjuk - tunjuk, that girl pun macam konfius je eh bila nama aku Shasha, sampailah budak itu hilang dari pandangan.. Hihihi... Likha - Likha..


Nanti Likha jadi secomel dan sepetah Shasha yer ~~!
Tapi taknak lah jadi celebriti. 
Hiks.



Bye ~~!
:)

2 comments:

eliyaezlinalias said...

likha akan jadi lebey petah, lebey genius, lebey cerdik & lebey chantek dr shasha!
amin~~~

oshin-jamel said...

klu acha plak tgk mia sure pggl amani....hehehe!!kes cter adam maya..hehe..klu xslp la..lupe dah~~