SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, August 16, 2011

Miss Giggle, Made In Malaysia


Mektok memang confirm Made in Malaysia.
Hihi.
Tapi tang baju long sleeve GAP dia ni.
Beriya - iya beli kat Heritage, Bandung baru - baru ni.
Tapi bila tengok balik kat tag, rupanya Made in Malaysia !



Oh, di import from Malaysia eh.
Bangga sat ~~!



Miss Giggle dok skodeng orang try nenen.
Sibuk dok 'nenen - nenen - nenen' kat situ.


Hihihi.. 


6 comments:

PinKy MoMMa said...

dalam banyak2 tempat..tempat nenen tu jugakla mamanyer nak snap hahahaha..aduhh lawak okeh ;p

CIK JATT said...

strategiknya tempat malikha posing. hehehe

Natasha Farina Arifin said...

eeeii..likha tak malu..minum chu-chu....naseb baik dah tak minum nenen..hehehehe!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

betul ckp pinky momma tu..ntah mama lihka, sajek jek dia amik post yang paling gurggle..hehehe

nOura~~~ said...

ekiki...likha leh kwn dgn erryn ler...npak bra je mulut dia bg isyarat nk nyen..nyen nyam2..hahaha

Farah Shamsudin said...

hahaha.. likha.. likhaa.. so cumil tau!