SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, September 20, 2011

Bila Malikha dan Isha Adheena Bertemu


Cuti Hari Malaysia, 16hb lepas, ahernya Malikha bertemu dengan Isha Adheena buat pertama kalinya...
Actly, Mama Isha dan Mama Likha satu ofis dulu, tersangatlah kamceng daripada perut kecil sampailah sarat duk membawa dua manusia kecil ni dalam perut masing - masing... Duk aku usap perut kau, kau usap perut aku hehehe. Beza Malikha dengan Isha, sebulan setengah jer... Likha keluar hujung bulan 10, Isha tengah bulan 12...



Masa Mama Likha cuti berpantang, Mama Isha menunggu hari - hari untuk melahirkan Isha.. Dan bila Mama masuk balik ofis lepas berpantang, Mama Isha pulak takde..., Tak sampai 2 minggu kerja, Mama letak notis berhenti 24 jam...., sebab al-kisahnya.... Panjang sangat cerita nak story kat sini, sampai esok tak habis.. So biar jerlahh... Cerita tinggal cerita yerr ;)



Jadi, sejak dari Mama Likha mula cuti berpantang, sampai ke 16 September 2011, alhamdulillah....inilah baru pertama kali jumpa balik Mama Isha dengan Isha sekali for the very first time buat Mama dengan Isha dan Likha dengan Isha....
Sebelum ni, FB jer yang menjadi penghubung.....



Weols date kat Pizza Hut, Jusco Bukit Raja.... Berempat saja, without Encik Papa masing - masing...
Wah ! Bila Isha jumpa Malikha..., paham - pahamlah...
Macam - macam gelagat dan kerenahnya...
Kalut jap kat Pizza dan JJ hihihi... 
Nak amek gambar berdua kemain payah. Yang tu duduk, yang ni lak lari.
Yang ni panjat, yang ni tunjuk sana tunjuk sini.
Hihihi..
Seronok walaupun sekejap !

Isha Adheena - yang tengah nak ambil mood, tertidur dalam kereta sebelum sampai
Likha buat cheecky face kat Mama ida - sambil layan mushroom soup










 


Last but not least....
~ The moment ~



Sampai harini Likha ingatkan Isha, dok tengok gambar - gambar yang disnap that day, dok ''Asha - asha hehehehe ;) .... Terima kasih Mama Isha... Insya Allah, next tyme kite plan - plan lagi yerr date untuk depa dan kita jugak.... Tak puas bersembang hari tu... Dan jangan lupa plan tambah adik untuk dorang jugak.. Kihkihkihkihkkk..... :)


Bye !


2 comments:

Amie said...

foto Likha & Isha dalam troli tu.... cantik! ada nilai seninya.... ada kaitan dengan cerita ibu mereka... he he hehh

munna said...

alahai.... comelnya dua2