SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, September 28, 2011

Empire Gallery Yang Meletup

Ya Allah. terkejut pagi - pagi Subuh tetiba masuk timeline kat Twitter pasal Empire Galllery yang meletop just at 3:45 the morning .....


Ceritanya meletup bermula dari bahagian basement kereta akibat daripada leaking gas piping dan ada yang kata berpunca dari kecuaian pihak Starbuck ( ye ke tak eh ). Masya Allah...., yang tambah terkejut tu lagi sebab baru sangat jer minggu lepas pergi kan...???


Entry kat bawah tu... Bawak Malikha bersiar - siar di Empire.....


Alhamdulillah umur masih panjang.... Takut kan, kalau kita pergi mana - mana dan sumting yang kita tak expect tetiba berlaku... Nauzubillah.. Jauhkan dari benda - benda macam ni....



Pic from sumone shared at FB 

Masa pergi hari tu, tengok Empire ni baru jer celebrate anniversary 1 year..... Huuuuuu.


Source : http://brojinggo.blogspot.com/2011/09/photo-inside-empire-tower-shopping.html


6 comments:

fisa othman said...

uiksss semoga di jauhkan la setiap kejadian buruk dari kita, anak2 dan juga keluarga...

gee ryder said...

ayo! teruk gak...tutup la tu sementara yer..

zeta said...

i came accross this blog because this empire meletop entry...
hi..salam kenal.. :)

kakchik@ella said...

KC pn sbnrnya suka gi empire gallery ni. suka bekfest kat situ. Takut, kan. Sapa sangka ..

syafisyifa' said...

moga2 Allah lindungi kita semua dari benda yang tak baik.amin.

syafisyifa' said...

Assalamualaikum ztee...no tel ztee ilangla.hpon rosak,simkad tak dpt detect no ztee n kawan2 len.nnt sms pejah ye.