SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, September 20, 2011

Pastu Sambung Beraya kat IKEA


Hihihi.
Gigih okeh ! Pas penat kutip duit raya moh kita habiskan duit raya beraya kat IKEA lak... 
Hahaha. takde lah..
Ni kes nak cantikkan rumah lah.. Tak habis - habis lah bershoping untuk rumah selagi apa yang dihajati tak tertunai, selagi wishlist tak bertanda right....
Hehehe.. Adatlah tu, bila dah duduk rumah baru...., rumah sendiri pulak tu..
Semangat dia lain macam 
;p
Perghhhh !



Sudahnya, gelagat mektok jerlahhhhh ;p






IKEA ni kan memang berhantu lah... Lepas pergi, balik... nak pergi lagi..., balik.. sure nak pergi lagi.. Heheheh.. Kan ??!!


Okbai... Jumpa di IKEA ye esok lusa pulak ! Nak gi lagi neh !
:)

2 comments:

Anonymous said...

betul..kalo tgk katalog IKEA tu time2 tu juga nak beli..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kt rumah sy penuh barang ikea hihi