SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, October 5, 2011

Bulan 10 Bulan Yang Penting

Assalamualaikum...


Tup tap tup tap... dah bulan 10 dah kite ni.... Bulan ni bulan yang penting bagi Mama... Bulan ni bulan kelahiran Malikha... dan Malikha akan menyambut ulangtahun harijadi yang ke 2..... Alhamdulillah..., syukur sangat. Dari hari ke hari, pembesaran Malikha alhamdulillah... memberangsangkan...


Source : Google

Macam tahun lepas, tahun ni Papa - Mama dah berhajat akan buat birthday Likha nanti bulan depan. Birthday Likha memang akan lewat sokmolah sambut, sebab time cuti sekolah tulah weols rasa lagi meriah dengan orang - orang dari KB yang akan datang bercuti... Weols juga merancang untuk kenduri doa selamat, housewarming sekali dengan majlis birthday Likha nanti....Jemputan dan undangan lebihkan untuk family members and close friends saja... Plan kali ni, nak buat ala kadar jer... kot !


Insya Allah... Semoga yang dirancang akan berjalan seperti yang dirancangkan...


P/S : Bulan ni jugak bulan kelahiran Tokmi Likha...... Acu Likha dan Yasmin Nabila sepupu Likha. Meriah bulan 10. :)

2 comments:

alyyani said...

dan bday nia! :D

Mama Likha said...

yes ! ticked kt calendar dhni hehehe