SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, November 15, 2011

Ke KLCC kita *unhappy


Assalamualaikum...


Orang lain seronok kot kalau dapat ke KLCC. Aku ni biasalah, orang kampung..... *jebek mulut. KLCC bukan tanah jajahan ku. Hiks. So bila Ahad semalam kuar, tak decided nak gi mana. tetiba dalam kereta baru  orang tu decided nak g KLCC... Wohhh. terus *keciwa diam - diam. Hihihi.... Ingatkan nak ke OU jer. Kalau dapat g OU, terus riang gumbira hati ini. Lalalalalallalalalalallla ~~!


Tapi takpelah, sebab taknak derhaka, kita ikut jerlah. Lagipun, beliau yang nak shopping sebenarnya.. Haruslah beliau memilih mana tempat yang beliau ingin kan..Hehehehe....



Ada Purple Day kat KLCC. Ada sapa tah buat show nyanyi lagu Air Supply. Terbahek !





Tengah posing kat makcik Indon mana tah yang tangkap gambar dia. Suka suki die jer ambik gambar anak orang ! #%$$>^>*&#$@..... burrrrrr.... !


 



Nursing room yang sangat cozy, spacious dan best bagi budak - budak besar ni. Sebab ada tempat bermain jugak...



Masuk Isetan sebab dari jauh Mama nampak barang Hello Kitty.. Sekali terbeli ni untuk mektok.... Nilah untung jadi budak kecik kan.... Semua nak, dapat. Kalau dia taknak sekalipun, mak - pak yang nak tolong belikan. Hihihi..


Seminggu yang lepas, pantang nampak gitar Likha kat TV dia buat satu isyarat main gitar. Nak tergelak pun ya..., kelakar sangat. Pastu bila tengok AIM 18 malam tu tengok orang main keyboard, tengok Najwa Latiff, habis bantal carrot dia, dijadikan keyboard dan guitar... Kesyiaaan ! So dah macam rezeki terpijak lah yer mektok ni dapat prezzie ni dari Papa... ;)



 Menggedik nak pakai seatbelt sebab tengok Abang Sally dalam Upin Ipin. Hihihi.



******************************



Dapat kat Watson... Baru je tahu ada botol air mineral saiz kecil. Cute sangat ! Sekali kanda teguk, ku telan air liur jer. Kehkehkeh...


Ok, bye. Cerita orang darak pergi KLCC hahaha ! *KLCC not my favourite place. Sorry.
:)

9 comments:

munna said...

kak munna klcc suka bawa anak2 gi main air je kat sana

eliyaezlinalias said...

erk?! pesaipe xsuke klcc??? musykil neh..hehehe

- dieyana - said...

ahhaha, dieyana pun darak jugok kalu g klcc. Aloh la, berlambak lah ore darak g klcc ... tapi buat2 tok darak, macam dieyana,buleh gitu? =^__^=

shark said...

sama la saya,malas nak gie kl jejauh..shoping sunway pramid sudah ;p

shark said...

sama la saya,malas nak gie kl jejauh..shoping sunway pramid sudah ;p

syafisyifa' said...

Oh kesahnye...

RashAtie said...

kalu dulu, selalu jugak pegi situ...tapi skg....dah malas...rasanya kalu g mid ke ikea ke sure tergedik2 jekkkk

mama tims said...

wah bagusla nursing room dia..cantek jer..

cung nya likha posing..rasa nak cubit jer pipi dia..

Puteri Nuur At-Terawis said...

Kat KLCC ada hari purple day (autism awareness) . Put tak pegi sebab Bubu takde kat rumah, so x mampu nak berjalan dengan Lope & Obiya tanpa abahnya. Bakpo x suka KLCC? crowded do'oh ko?