SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, December 28, 2011

Buddy Bear di Pavilion KL


Cuti Krismas, weols tiga beranak dan yang lain ke Bukit Bintang. Saja untuk lihat kemeriahan disana. Sehari suntuk kat sana !



Dan harus tuju ke Pavilion. Demi nak bertemu dengan United Buddy Bear. Sebelum ni ku tak tahu kewujudan Buddy Bear ni, tapi lepas google... baru paham...  Boleh klik [ SINI ] untuk lihat sejarah United Buddy Bear :). So good info... 





Couple Bear




Netherland Buddy Bear.
Motip amek yang ni ?
;p







 

Gila banyak buddy bear ni ! Comel - pelik - unik - cantik sangat designnya.. Ada lebih kurang 140 kot buddy bear ni mewakili setiap negara di dunia ni.


Malaysia Buddy Bear :)


United Buddy Bear from Dec till Feb 2012.
Still have a time to those yang nak sama bergambar dengan Buddy Bear.
Just go straight to Pavi :)

Dan selebihnya adalah aktiviti shopping :)



Dan akibatnya...., sakit belakang makin menyucuk - nyucuk jiwa ragaku :(


Okbai !
:)

5 comments:

Anonymous said...

hii lama tak pergi pavillion, asal pergi pavillion mesti berangan kat dpn butik Coach tu hehe

happening lah bear2 tu semua, nanti nak pergi tgk lah =)

Farah Shamsudin said...

sayang, farah juga kesana.. adeii.. tak jumpa pulak kite ekk..

cikpuanhady said...

banyaknyer bear..macam2 corak pulak tu..mesti meriah kan..

shark said...

so cute..anak dgn mak sama je ;p

syafisyifa' said...

comey zte pakai baju merah oren..berseri