SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, December 19, 2011

Congrats to My Sis, Eiza Azulliana !


Tahniah untuk adik bongsu kesayangan a.k.a Maksu Ja Malikha.
Berkat doa dan usaha Umi Abah, usaha diri sendiri, susah payah, perit jerih dan dalam keslowan beliau, akhirnya selamat menamatkan pengajiannya dan berjaya menggengam segulung ijazah Bachelor of Design ( Hons. ) in Professional Design ( Visual Communication ) from Limkokwing University, Cyberjaya.


Kesedihan dan kelegaan seorang ibu

Bangga seorang ayah


Ehem ehem pun tumpang gembira ;p

Anak buah apatah lagi.


Pagi Ahad, kami sempat bikin gempak di kedai gambar Section 7 untuk foto keluarga. Gambar dalam studio masih dalam proses, tak dapat nak tempek kat sini.






Tahniah, dunia sebagai pelajar sudah ditinggalkan dan selamat mengorak langkah dengan lebih berjaya dalam dunia yang bakal menyusul selepas ini yer. Takyahlah nak kahwin - kahwin dulu eh kalau tak langkah bendul Suky, cari dulu duit bebanyak, get experience sana sini dan enjoylah dulu hidup as a single woman, boleh terbang ke sana ke sini dulu makan angin. Dok gitu Moksu Ja ? :)


Okbai !
:)



6 comments:

alyyani said...

kacak tu ehem2 maksu ja likha. *eh tetibe!* :p congrats on your convocation, alam sebenar lebih mencabar. all the best! :D

eliyaezlinalias said...

tahniah utk adik ztee...
ztee pulak, tade ura2 mau amek deg ke??? hehehe

kakchik@ella said...

tahniah buat adik ztee. muka sama la kakak dn adik ni.

Mama Likha said...

alyyani : haha... bolehlahhh... hiks. tq...

Mama Likha said...

eliya : tq kak el... hmmm.. zte dh ada degree in Human Resources... Cuma skrg, jd HR kt rumah jerr ;p

Mama Likha said...

kc : tq kc.. ye ke sama ?