SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, December 13, 2011

Kyra, Rindu Lah !


Assalamualaikum...


Actually, Mama dah lama installed Skype kat Ip... Selalulah Skyping dengan Mary yang nun jauh di Manchester.  Abah - Umi - nenek pun tumpang sekaki Skype dengan Maryam jugak. Lepaskan rindu, walaupun jauh dimata selalu ingat dihati... Malikha pun selalu. Skype lah yang menghubungkan depa, yang tak pernah lagi bersua muka since Maryam ke sana August 2009 tak silap.


Dah lama okeh. Lambat betul beliau nak balik sini :'(


Then, a few days ni pandai pulak lah mektok berSkype dan bervideo call dengan Kyra dan mama Eja nya.... Nak jumpa taktahu lagi bila, Mama Eja banyak kena rest sekarang ni dah sarat kan...





Bila tengok lappy Mama dah pandai mintak nak Yaya - Yaya... Ni malas ajar ni sebenarnyer hiks.




Dua - dua pakat nak borak, dua - dua pakat nak tunjuk toys yang ada. Yang sana pasang lagu, yang sini berjoget. Haih bersaing dari jauh ni. Bila dekat takmo bercakaran lagi yer... Rasanya tak dah kot, dua -dua kan dah makin besar, makin bijak. Mama pun rindu nak jumpa Kyra....


Jom tengok video depa... Mama sempat record hihi. Tah apa - apa lah orang - orang Mexico ni bercakap bahasa dia. 





P/S : Mama Eja dalam video ada tengah bersiap nak gi klinik untuk check up... Tak sampai 2 jam later on, mama terima SMS yang Mama Eja kena tahan wad... Alahai Mama Eja.... Ada saja dia, yang merunsingkan ku.... Hope Mama Eja baik - baik saja yer..... Then cepat - cepat sembuh seperti sediakala..... Nanti kita nak ngedatekan sebelum Mama Eja bersalin....kan? 


3 comments:

Mommy_Cha said...

nampak tumbler Barbie mommy cha hadiah ke likha tuh....=P heppy nye! moga mommy eja cepat sembuh... (tetiba even tak kenal) hiks! tak pe doakan kengkawan kan? dgn i tanak ngedate ke? majok ar!

Farah Shamsudin said...

alahai.. so tomey likha dgn kyraa..
rindunya dua anak dara ni..

mama eja admit ward lagi? aduhai.. semoga mama eja cepat sembuh.. banyak btl dugaan beliau ni sepanjang pregnant..

Mama Kyra said...

kyra pn rindu likha juga..mama eja pn sama..ntah bl nk jupe likha lg..ujung bln or awl bln dpn nk blk ktn sudah..