SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Saturday, December 24, 2011

Wedding K & L di Bukit Jelutong


Assalamualaikum...


This weekend on Saturday pagi hanya berkilam ribut dirumah. Memandangkan my kakak sulung sekeluarga dari Kota Bharu ada disini datang bercuti. See..., memang every weekend rumah sentiasa didatangi tetamu. Tetamu datang tak putus tambah - tambah masih dalam mode school holiday ni. Insya Allah setiap tetamu datang membawa rezeki... :)



Petang lepas Zohor, terus shoot ke Bukit Jelutong. Untuk menghadiri wedding anak sulung femes blogger, Kak Nani Rostam, Liana Ezzana. Berdua saja dengan Ain Nabila. Kak Nani mengundang kami suami isteri masa beliau datang ke majlis Harijadi Malikha baru - baru ini dan im felt so honoured... Tapi Papa dan Malikha tak ikut pulak. Dua - dua berehat zzZZZZzzzz di rumah =p







Dengan Alisya a.k.a Yaya Boboiboy





Mama pengantin perempuan yang sangat peramah dan sangat cantik, Kak Nani.


Kakchik, antara orang kuat majlis :)


Ain Nabila happy dapat bergambar dengan KekNis.


The comelsss bride & groom :)


The sweet loli - candy.



Kad yang dipass oleh Kak Nani, terkejut juga bila dapat jemputan dari beliau. Tq - tq sangat. Tapi namaku memang salah disitu... Kalau hello Kak Nani, laju ajer beliau called me Izzatie :p


Terima kasih Kak Nani dan keluarga. Pengantin sangat cantik, makanan pun sedap. Ain pun puas disana, dapat jumpa Kak Hanis dan yang lain - lain yang selalu di admire :)


Sekian, terima kasih.
:)


P/S : Cant wait for ladies outing tonite. Lalalallalaalala ~~

6 comments:

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

gee ryder said...

woah! dpt jemputan dr org glamour2 nih..best2 hehe

shark said...

mama likha pakai tudung fareeda weeee :)

lela nasir said...

hi mama likha..last friday masa I went to the NAPBAS 2011 tu I ada terserempak with Kak Nani,but until I baca your blog,baru I tau she's Hanis' mom...and baru lah I tau dia duduk BJ..tempat I tapau muslim chinese food selalu..hehehe... :)

Farah Shamsudin said...

wahhh.. semua glemer2 nii.. skang ni susah nak dapatkan ztee kan..:(

cikpuanhady said...

wahh..bestnya dpt jumpa blogger2, nk2 yg femes2 ni..