SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, January 31, 2012

Lagu Berhantu Sepanjang Zaman


Orang lain tak tahu lah. Tapi tuan punya blog tak jemu - jemu dengan lagu ni, dari tahun 2011 dah masuk 2012, mungkin sampai 2013 hingga ke 2020 suka lagu ni kot. Tehehhehee..
Lagu berhantu bagi tuan punya blog iyerrr...


Tahniah, Alyah. Menang persembahan terbaik di AJL 26.
Vokal terbaik penyanyi wanita setakat ni * bagi tuan pnya blog jugak.
Walaupun tak menang first prize menang persembahan terbaik pun dah cukop mantop !
Tambah - tambah ada abang #masjoko ehhh buat appearance kejutan last - last masa nak habis tu.
Kihkikihkih... 





Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya



Class !
Syiokkk jerlah sendiri tuan punya blog.
Bye !
:)

 

5 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

wahh mama likha minat lagu ni eh.. mmg best pun lirik dier.. feeling habis!

Farah Shamsudin said...

memang bes lagu nii.. sangat berhantuu..

sue zainun said...

hehe best kan lagu dia..alyah nyanyi mmg gempakk lah..

Shiela Firdaus said...

pinjam keta kuninnn likha ♥

Anonymous said...

salam kenal...akak pun mmg suka dgr lagu Kisah Hati nie...:-)