SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, March 28, 2012

Cerita Pasal Hadiah Harijadi Yang ke 29

Hubby cakap kesian tak kasi hadiah apa - apa untuk kita. Dia tanya kita nak apa. Aih ? Tak kasi apanya ? Macam - macam dah dapat.. tak tunggu harijadi pun, kita boleh dapat macam - macam. Asalkan tak memudaratkan dan ikut kemampuan... Kalau macam tu, hari - hari boleh dikira harijadi lah ye tak hehehe.


Beliau tanya, nak hadiah apa harijadi.. Biarpun dah lambatkan? Kita paham.... Dia bizi sangat ! Tu cheque beribu - ribu keping lagi kena sign.. Memalam kena tidur lambat, siapkan sign cheque batch by batch. Tak sempat kat ofis, sampai terpaksa bawak balik kat rumah. Hurmmm. Cian, kalau signature kita or Malikha laku dah lama kita tolong sign sekali. Teheheeee.. Tapi apakan daya. Nasib baik sekarang semua dah almost settle :)


Hmmmm.. Berbalik pasal hadiah harijadi.. Kita tak tahulah kita nak apa..... Sebab kita rasa takde apa - apa yang istimewa sangat pun harijadi ni....melainkan umur meningkat lagi setahun.. Biasa - biasa jer. Agaknya sebab faktor usia kot eh ? Huhuhu, sekadar dapat ucapan tu pun dah rasa macam cukup dihargai dah... :) *ehh macam tak percaya jewww :p


Tapi untuk tidak mengecewakan beliau, kita jawab kita taknak hadiah harijadi... Tapi kalau nak kasi jugak, kita nak dua.... Wah ! Siap dua... Hiks.. Satu : Kita nak shopping barang - barang rumah ataupun yang no dua : kita nak beliau bawak kita pergi Lowyat kita nak shopping gadget.. Hehehhe... So tengoklah yang mana satu nanti kita dapat. Kot dua - dua sekali kita dpat ? Who knows ? Tengok pada apa jawapan kita tu..., wah sakan nampak kan !! Kalau nak beli barang rumah, hurmmm takkan frame gambar sekeping kot? Hihihi..... Kalau nak shopping gadget...? Apa yer... Takkan yang rege 30 - 40 hinggit kot?? ! Jeng - jeng - jeng...


Mula - mula kita gurau, kita cakap kita nak hadiah tiket flite.... Hahaha promo AA kan dah nak start.. Tapi beliau cakap tu takpayah... Sebab hal nak berjalan, tunggu jer bulan 9 dengan bulan 1 tahun depan nanti hiks.. Yelah.. Main - main jer lah... Beliau pun bergurau jugak dengan kita, katanya nak kasi kita hadiah baby boy.. Alamaks !! Tehehehheee... Begitu, begini....tunggu jer lah nanti macamne  apa agaknya yang kita dapat :p


Bye !

13 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhh sannn kalau dia nak bagi baby boy maka bersedia lah sannn..hahahaha

ai pun kena cari gegirl la camni..baru leh besan lagi kahkahkah..nak 1 besan je ke? ;p

Siti said...

belikan i apa² yg patut deh abe mi.. hikhikhik~

Anonymous said...

amboi nak menambah gadget ye

Tengku Fauziana said...

Hapy belated beday..

Salam perkenalan...sebaya la kite ;p

Mama Likha said...

pinkymomma : haha berbesen2 nak doppp??

Mama Likha said...

siti : haha cik siti nk gpo ? cd sekeping buleh ?

Mama Likha said...

tina : tah gadget apa yg nk ditambahnyer idok tahu lah cik tina huks

Mama Likha said...

tg fauziana : tq :) salam pekenalan jgk :)

ieda said...

eppy belated bday dear ! ..
insyaalllahh kalau diberi oleh org tersayang x kesah apa sekalipun kan dik .. skrg payah nak dpt suami yg ingat bday isteri .. selalu isteri yg ingatkan huhuh
cth terdekat akak huhuhu , tabah ajeee ;)

ariana said...

Happy belated besday ztee..sori akak terlepas..

Agknya apalah akhirnya hadiah h.jadi Ztee..selain baby boy atau tiket flight tu..mesti ada ni..:)
Nanti cite lah ye..:)

Farah Shamsudin said...

happy belated birthday sayang..
awal2 taun memang bz.. samela dengan kite..

nanakimie said...

mesti sis dapat dua2 punya,hee:)

wah,baby boy tu,mesti malikha epy nnt kn:)

Mama Damia said...

papa syahmi...yaya ngn fiyya setuju hadiah bb boy..tettt larikkk