SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, March 7, 2012

Met Zara & Zarif Zarrick


Ahad lepas, 4 Mac,weols dapat invitation 1st birthday Zarif Zarrick. Tapi unexpected, clash pulak dengan planning holiday ke CH. Lagipun dah banyak kali dapat undangan dari mummy depa, kali ni rasa tak best pulak kalau menolak lagi... :) Dan tak menjadi masalah, cuma memang lambat lah sampai.. Weols turun dari CH pukul 3 petang dahpun, sampai - sampai Kajang dah dekat maghrib. Birthday party pun dah abis pun. Tak kisah lah janji dapat jumpa Zara, Zarif dan yang penting mummy dia jugak.




Selama ni duk berhi hi bye bye di blog dan FB jer.. Tak sangka at last dapat jumpa semua lively :)



Mama - Likha dengan birthday boy yang dah tukar baju pun.


Happy 1st Birthday Zarif Zarrick.
Be a good boy yeah !




Malikha sempat merasa jelly cake Mickey Mouse ni dari Mummy Sheeda.



Malikha dan Zara yang tak berapa sihat sempat lepak makan jelly cake sekali... Zara comel sangat, halus jer badannyer...


Last but not least, tq inviting us but sooo sory lah coz sampai lambat....Rushing sangat dari CH, demi nak hadir jugak walaupun terlepas birthday party... Mama Likha dengan Mummy Zara - Zarif tak sempat bergambar haihhh boleh pulak lupa, takde kenangan lah gitu... :p


Kbai.
:)

2 comments:

Mrs. Hilmy said...

tq for lovely gifts..nxt time kite jmpe lgi...huhu

alyyani said...

door gift dia best nye! selalu gak ke blog mummy zara zarif nih. :)