SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, April 29, 2012

Outing : 28 April - macam - macam cerita.


Assalamuaikum...

Selamat berhujung minggu, mesti ramai yang cuti panjangkan sambung sampai ke Selasa. Rabu baru mula kerja. Wah seronoknyer.... :) Kita yang duk rumah, takdet cuti - cuti pun. Hari hari adalah hari bekerja hehe. Kalau kuar jalan - jalan or bercuti, tulah hari cuti kita.... Hiks. Tak sama kan kau - kau dan aku.... :)


Sabtu, kite laki bini dan anak jalan ikut suka kita jer. Takde pun nak rushing ke mana. Lepas setel urusan di Subang, jelajah ke showroom LX. 3rd showroom, baru ada model yang dicari yakni di Mutiara Damansara.... 






 

Zaaassst to One Utama. Zohor dulu di surau baru, terus cari makan. Lunch pukul 4 lebih. Dapat lunch dengan aman, bila si anakanda ketiduran sebelum sempat jamah makanan...


Rezeki murah, dapat satu set Chicken Rice Roasted take away.
Siang malam makan nasi ayam lah jawab dia.


Tempat wajib singgah tiap kali outing = Speedy.


Terkedu di depan feveret DVD memasing. Complete full set lak tu, lagi tambahkan kekeduan.


Hasil di Speedy = muvee of the month.


Candiylicious. Kita tak teruja tengok segala mak nenek sweets and lolipop kat dalam tu sebab kita bukan hantu dia, kita lagi teruja tengok decoration dia and all the souvenier that very very pretty - cute - beautiful hehe. Dah pernah jumpa Candylicious kat Sentosa Island, Spore.













Garret Popcorn just next to Candylicious.


City Chain. After trying almost 10 pairs of watches, finally i chose one the most i like :)



Stopped by kat AEON pulak....


The last stop. Stride Rite.







And this is the choice of Papa http://www.striderite.com.my/products_details.php?ProductID=397 :)


Rupanya bukan takat Zohor jer, Asar Maghrib semua kat OU. Balik terpeleott pinggang... Hmmmm
Kbai to my dear diary.
See you soon when i need you.
:)



6 comments:

ieda said...

wahh sakan berjalan nie dikk
ujung2 minggu lahh dpt bersama keluarga kan .. hubby akk je ashik kerja memanjang huhuh ;))

syanasaid said...

cute gile kedai candy tu ye
tak pernah msk lagi
lama gak la x jejak kaki ke OU tu

alyyani said...

watch awak itu sgt cun okeh!

gee ryder said...

shopping sakan nampak.
nak gi ou gakla dah lama tak pegi.

sape yg tgk naruto tu?

IDAZS said...

kak ida g ou semalam.
wahhh, comelnya jam, suka! bling-bling

syafisyifa' said...

Wow sakan tu soping..hehe