SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, April 25, 2012

VICTORIA' S SECRET di ZteeSoppaholik Here

Assalamualaikum...


Maybe ramai yang already know Mama Malikha online seller product VS. But may be many who do not know... Tis time, nak promote here produk VS authentic dan original which is we have ( me and hubby ) ordered directly from Victoria's Secret.com...  Biasalah, sambil - sambil kita peminat VS, sambil kita WAHM : work at home mom : jadi kena rajinlah cari duit poket sikit hehehe.


Boleh jenguk kat FB : ZteeSoppaholik Here dan fanpage : ZteeSoppaholik Here. Blog pun ada tapi dah lama tak maintan hehehe. We just selling fragrance mist saja, barang VS yang lain macam clothing, swimsuit, sleepwear, handbag & accecories..tu takde... Ada pun, panties beberapa helai lagi yang tinggal.... :)



Current new stock and new arrival.
Mini mist & lotion gift box set
Pssttt cantikkan... wangi tauu.. dari dalam box lagi dah semerbakk :)

Deluxe gift bag LOVE SPELL.
Includes : fragrance mist, hydrating bodylotion & daily bodywash.
Pssttt cantikkan... bag tuu :P
Must - have gift bag PURE SEDUCTION.
Includes : fragrance mist, hydrating bodylotion & daily bodywash.
Cantik kan???  

.

Must - have gift bag LOVE SPELL.
Includes : fragrance mist, hydrating bodylotion & daily bodywash.
Cantik tak??? Bau pun best tauuu :)
Must - have gift bag SHEER LOVE.
Includes : fragrance mist, hydrating bodylotion & daily bodywash .
Cantikkan??? Bau dieeee fullllamak... *sampai pejam mata :) 




Mini mist & lotion gift box.
Sangat sedappp bau tiga2 ni memang one of topselling, boleh bikin cik abe tak lena tidur hiks.


***Pendek kata semua cantik dan wangi nama lagi parfume lahhhhh ... :)


To the one who was used with VS before will certainly knew about how the scents are. Banyak jenis lah yang ada... yang tak pernah try sure pening.

Classic Collection Edition is back in a limited time.
ROMANTIC WISH
SWEET DAYDREAM
 Stocks are ready.

Stock take & stock check

Stock take & stock check

Stock take & stock check

Stock take & stock check

Stock take & stock check

Awaited the arrival of all barang VS yang di order is a moment of the most exciting for us yang memang peminat tegar lah ni hehe :)




Anyone, who interested to try and wanna be one of VS's collector, can contact Mama Likha yer. Cos it was very very worth :) and boleh visit our shop at Uptown Shah Alam....



TQ, babai :)



12 comments:

ariana said...

mmg cantik beg tu Ztee..hrganya mesti boleh tahan ni kan..:)

Tengku Fauziana said...

cantik beg yg siap de tulisan tu...brp price nyer tu?

shark said...

cantik giler beg tu..nakkkk!!!!

ieedaz @ mama_isha said...

caiyok caiyok mama likha, bakal usahawanita berjaya nanti nih!

Mama Likha said...

ariana : tq kak :) hrga seiring dgn kualiti :) tk caya? blh try hehe

Mama Likha said...

tg fauziana : yg must have gift bag tu kan...? nti sms zte kat 012-9685344

Mama Likha said...

shark : serius ke mama nely ??

Mama Likha said...

ieeda : amin.. tq mama isha

kakchik@ella said...

byknya stok Zteeeee .. geram KC tgk.

Farah Shamsudin said...

aww.. siap ade shop? kat mana? kite xtau pun..mana tau, alang g uptown leh singgah.

gee ryder said...

bestnye! nak sebotol ;)

syafisyifa' said...

berkenan kat sheer love...bila gaknya kami ada rejeki beli vs ni ye...insyaallah apa2 pun pjh bli kat zte