SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, June 29, 2012

Berjimba Aje Kerja Budak Dua Orang Ni


Selasa lepas, last minute planned berdating lagi dengan Mama Eja dan anak - anak. Sebabnya nak pass tudung paridah lah hehehe. Lepas dah setel kat post office, Mama dengan Likha terus ke butik then tunggu punya tunggu baru ke Aeon Bukit Raja. Janji nak jumpa kat situ..., Mak aiii lama tauu tunggu dorang, sebabnya Papa Kyra ada hal belah pagi tu. 


Dah cakap dah kat Eja, kena bayar balik masa yang weols tunggu dorang tu hehehe ! Ewh ! Berkiranyaaaaa, kata BFF :p...... 





Mama dengan Likha pergi lunch dulu. Ingat sempatlah kan? Dah abis makan semua, tak sampai - sampai lagi. Pas makan bawak Malikha main kat playland centre court Aeon tu, ada big bouncers. Masuk RM 8 untuk child saja. Sebelum makan, dia dah tengok dah. Tapi promised pergi makan dulu =)












  

  
Tunggu depa kat sini pun lama jugak. Malikha dah puas main baru Kyra dengan Mamanya sampai dengan baby Fiyya huhuhu..... Puas lah Malikha main kat sini, upah dia pagi - pagi kena bangun teman Mama =( syiannn dia.... sobsobsob...



Apalah yang happy sangat tu yer !!!








Pastu teman dorang pulak lunch. Kyra kata nak makan pizza....






Makin lama makin jadi rapat. Harap sampai besar frenship dorang ni. Love and caring each other.... Mama sayang semua :)


Love !
xOxO
:)


17 comments:

Farah Shamsudin said...

hepinya tgk anak dara dua orang ni dah membesar dengan sempurna.. aish! ntah bila nak jumpe nya kan..ni yg nak jd supermak ni.. hee..

Mommy_Cha said...

comei sesangat dah dua orang nih...:)

ieedaz @ mama_isha said...

wahh seronok nye ikha!
sampai bile yer playland tu mama likha?..nak bawak isha ke sane lah.. :)

munna said...

comelnya gegirl berdua tu..... tiba2 teringin nak makan KR

ieda said...

wahh bukan main suke malikha .. dah makan sedap2 melayan mainan pulak .. ;)

Mama Damia said...

sory sesgt..client papa wan lmbt sgt smpi aritu..mama pn syg ikha juga.. :)

Anonymous said...

both nampak comey...InsyaAllah andai ada kejujuran pasti kekal dlm apa jua perhubungan...

syafisyifa' said...

Sdapnya tgk sup ngn roti tu

Mama Likha said...

farah: hehe almdulillah... tp blm sempurna lg.. msih jauh perjalanan mereka. byk lagi dugaan dan cabaran yg kita tdk tahu ... smoga Allah permudahkan kami. anak dara pulak tu, lg byk hal yg kena jaga :)

Mama Likha said...

farah: hehe almdulillah... tp blm sempurna lg.. msih jauh perjalanan mereka. byk lagi dugaan dan cabaran yg kita tdk tahu ... smoga Allah permudahkan kami. anak dara pulak tu, lg byk hal yg kena jaga :)

Mama Likha said...

mommy cha : tq mommy cha. bila mommy cha nk date dgn yaya pulak nti ? nti ikha bwk jumpa k :)

Mama Likha said...

ieedaz : tk sure smpi bila... tulah, tk sngka ada kt tgh2 tu mama ida...

Mama Likha said...

munna : hiks tq auntie munna.. kt temerloh ada KR tak ?

Mama Likha said...

ieda : mcmtulah sis.. hehe reward utk dia, ari2 teman mama berbisnes ke hulu ke hilir :)

Mama Likha said...

mama damia : jgn lupa yer... nti blanja ikha tauuu !! :p

Mama Likha said...

ummy akid : insya allah, amin :)

Mama Likha said...

syifa : mushroom soup... mektok yg punyer ;)