SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, June 20, 2012

Rice Dispenser Ku


Okeh, akhirnya yang dicari cari selama ni dah selamat tiba di dapur ku. Haih, payah nau tau. Sampai ke branch Kota Bharu kita called. Mana yang online lagi, semuanya kata stock lagi dua minggu - lagi dua minggu. Sejak bulan lepas lagi duk dua minggu. Pahtu bila campur tolak, berapa minggu dah sebenarnya ??? Huuuuu




Ahernya, one of best fren sudi membantu cari stok. You know lah who you are kan ? Tq.. Ni katanya dari Ampang. Aihhh... ada plak stoknye yerrr... Apa - apapun, tengkiu.....very much. So takde lagi adegan guni beras bergolek tepi sana tepi sinun hahaha buruk nauuu bunyinya yer..?? Ada tong beras lama, tapi kita dah buang dah sebab ada benda buat rumah kat dalam tu, dengan beras dan tong - tong sekali kita buang. Heeee tak kuasa lah nak cuci - cuci... Pastu tak beli - beli dah sebab nak tunggu yang Tupperware Brands ni punyalah hehehe.


Katanya, Rice Dispenser dari Tuppwerware ni banyak kelebihannya.. Cewaahhh ! Dapat melindungi beras kita, sekaligus bila makan nasi tu, enakkk jer rasanya ye eh ?? Tah sistem eco apa yang dipakainya. Malas nk citer panjang... Jawab dia, makin sedaplah makan nasik pasni yerrr ???!!


Oklah bye !
Tq to you, fren !
Bye !
 :)

3 comments:

Anonymous said...

suke...suke...suke...akak sampai let-go rice dispencer Tpware yang lama semata² nak yang ni...merah punya pasal...heehee...

shark said...

nak jugak ztee..order sat untuk saya..

seriuss ni :)

syafisyifa' said...

hehe best kan?