SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, June 26, 2012

Snapshot By Malikha


Lepas makan - makan kat Mr Steakhouse tu, weols lepak lepak jap tepi tu. Kata best... Hehehe nak snap pic Malikha, tapi aduhai sekarang ni taktahu lah angin apa, suka sangat buat 'muka udoh!'... Tak tahu lah belajar dari sapa huhhhh !



Jom nak tengok pic - pic Malikha dan Papa - Mamalikha :)



Nenyum macam ni kan omel tangat - tangat !


Pastu mula lah...
Dia buat, dia sendiri gelak !


Ok, sangat tak omey k !


Last - last Mama fed up, Mama cakap '' ok kalau macam tu Likha lah take picture Papa - Mama..'' dia pun very good in mood, terus amek camera sambil gelak - gelak...terus tangkap gambar Mama - Papa berkeping - keping :)







Bila Mama cakap nak tukar posisi jap..., eh dia tersnapped pic kaki dia sendiri wakkakkaka...




 Tukar posisi.





 Tengah nak tukar tempat pun dia snapped =)


 Opppss tak ready lagi !


Dalam banyak - banyak, ni yang paling perfecto !!





















Pandainyerrrrrrrrrrrrrrrrr anak Mama !!
Dah besarkan, haruslah pandai !
=)
Kelakar sangat time ni. Dengan dia yang duk gelak dok berhenti - henti.
Galok !



Last but not least !
Ada lagi hadiah dia untuk Mama !!




Takpelah, ugly face pun kan. Tetap comel di mata dan dihati Papa - Mama muahhhhh..


Saja entry buat kenangan :p
Bye !
:)



8 comments:

Mommy_Cha said...

nampoknye mikhail kena belajar dari kakak malikha nih cara nak snap photo :) hehehe...COMELNYE! pandai anak mama jeti dah boleh jadi kakak-kakak, dah boleh harap :) hok loooooo! muka angri bird tu comei etep!

ieedaz @ mama_isha said...

ala tomey nyer wat muke cam gitu..
nanti snap pic mama isha & mama likha yer...teringin jugok nih! :)

shark said...

comel hokay..
;p

Mama Likha said...

mommy cha : hahaha muka agry bird !!

Mama Likha said...

ieedza : ahaha nti bila kite jmp ye. arp jgn senget benget !

Mama Likha said...

shark : hehehe :p

Mama Damia said...

pandai ikha amik gmbr..nti leh suh dia amik gmbr kita plak..hihi

syafisyifa' said...

Alolo comel malikha wat gitu