SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, June 13, 2012

Wedding Idham Di Dewan Tabung Haji


Lama tak hapdet. Ramai orang bertanya, kenapa tak hapdet.. Huhu, ada ke yang sudi nak tahu cerita ceriti kita - kita ni hehehe... Takde modal lah nak cerita hehehe. Hmmmm.. Last weekend bz jugak mengalahkan menteri Parsola. Tapi takdelah bizi sangat pun. My daddy dan ummi datang dari KB, untuk menghadiri wedding anak saudara my Daddy a.k.a my cousin lah tu ! Adik my Daddy yang duk kat Shah Alam sec 11 ni haaaa.. Kite belah lelaki, so yang belah perempuannya dah berlangsung a week before kat satu daerah kat Johor.


Pagi tu pulak, Malikha tetiba badan dedar. Kul 4 pagi, terjaga batuk - batuk dan selambak muntah atas katil. Aduhai ! Kalau dah suddenly muntah gitu memang nak demam lah tu. Selsema yang memula datang actually... Pagi tu class kul 1130 terpaksa cancel... macam mana mau pergi kan kalau dah badan panas macam tu. Kalau ikutkan plan, pagi pergi class dulu balik baru lah ke wedding Idham.. Tapi terpaksa skipped class. Tak pergi klinik sebab ubat demam dan selsema ada lagi...


Mohlah kita tengok gambar serba sedikit yang sempat disnap... Memang ramai lah jumpa sedara mara, mokcik pokcik sepupu sepapat kat wedding ni.. Ada jugak yang 1st time jumpa Malikha... Haaa dah tentu - tentu depa cakap Malikha macam Mamanya jaman - jaman baby dulu. Huhh ! Ye eh ?? Heheheh ...

Bunting pengantin. 



Cubaan buat ugly face...






Dalam tak sihat, masih mampu menghiburkan orang...
Hehehe...



Daddy dengan family members.

Bersama kakak pengantin dan ibu pengantin lelaki...
Kiranya my cousin and my makcik lah ni.




Hubby dengan bapa pengantin..
Kalau jumpa pakcik kita ni, takde lain cerita dia... Tak abis - abis offerkan kucing utk kita.
Dia dah choppp berapa ekor tah untuk kita sejak dari tahun lepas lagi. Kita ni jer tak tahu bila nak amek.
Kihkihkih cian dia....
Takde tempat lagi lahhh nk simpan kucing.. Nak tu memang nak !
Picture kat atas ni pun tengah sembang hal kucing lettewww :p

Hubby pulak time ni kalut dah nak pergi tournament boling ofc dia.
Lepas tu kami terus cabut ke Sunway Pyramid, Mama dan Likha hantar je dia kat sana. 


Princess Malikha


Lepas makan siap, baru jalan - jalan cek kawasan.

 
Pengantin tengah bersantap.

Bersama makcik - makcik dan sepupu belah Daddy.
Dulu, kita kecik - kecik jerr hahhh sekarang kita lagi besar sama besar dengan mereka !!
Kihikihkih


Begitulah alkisahnya makan nasi minyak. Buat pengantin baru, selamat menempuh alam rumahtangga dan bijak menangani ujian yang mendatang....


Bye !
:)

7 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

hapdet pun! mesti suka baca cerita mama likha ni..nak pulak tgk pic mektok yg tomei tu! geramm je..

Mommy_Cha said...

hom lah...tudung dio :) gorgeous gitu :) mektok punya ksut aduyai comei kaler pink2...:P

BeRRy MuMMie said...

fav blog ni, mesti na baca!!! na gigit likha sikit... ngeee

Mama Likha said...

ieedaz : hehe ye ke ?

Mama Likha said...

mommy cha : haha gojes eh ! lawo ko kasut ballerina tu...? tq....

Mama Likha said...

mummy berry : tq sudi baca :0

ariana said...

Geramnya tgk Likha.. Comey sgt, siap ngan kasut cutenya...mamanya pun ayu jg.. Hehe