SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, July 22, 2012

Teringat CoolBlog


Tengah pose ni laaaaaaa duk teringat air sejuk - sejuk !
Macam budak -budak kekdahnya !
:p


Kalau dulu peminat tegar Moccha Ice Blended Bubble Tea.




Sekarang dah fall in love dengan Cendol Ice Blended EXTRA Apple Jelly..!

Sodappp lor ...!
Tapi tolong beli yang kurang manis yer dan jangan amalkan selalu.
Mau dapat kencing manis.
Hiks !


Nanti nak singgah tapau lerr.. Buat berbuka :))

11 comments:

ieda said...

memang sedap
akk dah pernah makan sekali ..
mak aihh terliur sudahh ;)

mama rifQy said...

kurus puasaaaaaaaaaaaaa!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

lupa lak..kisah farisyah kat wad ni banyak..kena klik ..link HOSPITAL...baru tahu xcerita dia...
apa2pun 10Q mama malikha kerana sudi bertanya khabar farisyah...

alyyani said...

kalau nampak kiosk coolblog mmg ingat ke zte dgn ikha lah. :)

ieedaz @ mama_isha said...

Perghhhh nak kena cari coolblog ni... terliur weiii heheh

Mama Likha said...

ieda : heee kus semangat. pose ke tak ni hehehe

Mama Likha said...

mama rifqy : hahaha

Mama Likha said...

cikjue : welcome cikjue... nti mama likha singgah sana yer.. nk jgk baca2 kisah farisya :)

Mama Likha said...

alyyani : huhu ye ke.. smpi mcmtu ekkk haha :)

Mama Likha said...

ieedaz : hehe nti kirim satu ye !

aTy _faRed~ said...

eerrkkk...malangnyer saat ni saye tertengok gak cool blog yang siyes nampak sedap giler..!!! arrgggghhhh....!!!