SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday # 32


Selamat Hari Raya, hari untuk bersuka ria.
Mintak mak kuih sepotong, saya mahu makan kerna perut kosong.
Lallalalala.
Eh ! Belum raya lerrr...




Pengantin tua di wedding Aini Yasmin & Anwar Darwin di Kota Bharu Kelantan.


9 comments:

MuMMie BeRRy said...

cepatnya raya! pose pun blum lgi...hehe

Unknown said...

hee..ingat gambar raya tadi:)

Madam iEeDaZ said...

Wahh dh mood raye ke mama likha oii! Ehehe

Ztee_Azwanis said...

berry : tk sbr katakan :P

Ztee_Azwanis said...

nanakimie : kan kan ehehhe

Ztee_Azwanis said...

ieedaz : haahhh... tk sbr nak raya !

Aty Fared said...

yer ar..saye pon dah feeling2 nak raye dah ni..eerr..pose kene ganti tak abes agi sehari ni..adeeeyyhh..;p
cantik ar rambut Malikha..:)

Ztee_Azwanis said...

aty : hiks... tk sbr nauuu nk beraya kan kita ni.. tmbh2 bila dh ada anak ni :)) tq... rmbut neelofa tu hihihi

Cikrosecute said...

Cepat betul raya pose belum lagi dear hihihi nice photo..