SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday # 32


Selamat Hari Raya, hari untuk bersuka ria.
Mintak mak kuih sepotong, saya mahu makan kerna perut kosong.
Lallalalala.
Eh ! Belum raya lerrr...




Pengantin tua di wedding Aini Yasmin & Anwar Darwin di Kota Bharu Kelantan.


9 comments:

BeRRy MuMMie said...

cepatnya raya! pose pun blum lgi...hehe

nanakimie said...

hee..ingat gambar raya tadi:)

ieedaz @ mama_isha said...

Wahh dh mood raye ke mama likha oii! Ehehe

Mama Likha said...

berry : tk sbr katakan :P

Mama Likha said...

nanakimie : kan kan ehehhe

Mama Likha said...

ieedaz : haahhh... tk sbr nak raya !

aTy _faRed~ said...

yer ar..saye pon dah feeling2 nak raye dah ni..eerr..pose kene ganti tak abes agi sehari ni..adeeeyyhh..;p
cantik ar rambut Malikha..:)

Mama Likha said...

aty : hiks... tk sbr nauuu nk beraya kan kita ni.. tmbh2 bila dh ada anak ni :)) tq... rmbut neelofa tu hihihi

Che Rosliza Che mat said...

Cepat betul raya pose belum lagi dear hihihi nice photo..